12 Ara 2009

Uzun kollu yarım eldivenler


Uzun eldiven sevdası sardı beni. Kış ortası kısa kollu giyilecek olunursa bu eldivenler kola geçirilip yen görevi görecekler. Şık ve sürprizli şeylere bayılıyorum.
Esnek ve kendinden desenli jarse ile diktim. El uçlarına zarif danteller ekledim.
Pantalonu soracak olursanız Burda dergisi 2009/11 den bir model çalıştım. En nihayet kendi tarzımın dışında bir pantalon yapabildim ama giyer miyim bilmem. Kendimi çok tuhaf hissediyorum içinde. Aslında bloglarda bakınırken tarzımın çok dışında şeylere gözüm alışabiliyor (leopar ya da omuzluk gibi) ama buna henüz alışamadım.

7 yorum :

Sevtap dedi ki...

çok çekici olmuşsun suzycim.Böyle ufak ayrıntılar çok çekici duruyor bence pantolonda parlak kemerde öyle çok uymuşki.Kırmızı rujda ayrı çekici.eee ne diyim tütütütüt Maşallah...

ANTİGONE dedi ki...

Ben de pantolonu nerden aldın diye soracaktım tatlım. tek kelimeyle süper olmuş, sana da çok yakışmış. Bilekte botlarla giymelisin bence. Bu arada eldivenler 50'ler tarzı 3/4 kollu ceketlerle süper duruyor, tavsiye ederim.
Haaa, bir de sen dikmeyi bırakıp modelliğe mi başlasan acaba?

Suzy dedi ki...

karabıdıkım:) canım:) Ay benim hala gözüm alışamıyor ne pantalona ne de kemerli haline. Ay beni aşıyor bu tarz sanırım... Çekici miii, ben miiiii:) yerim seni karabıdııık:)

Antigone: Ay ben de sırf bu uzun eldivenler için palto diktim bu gece. Yedim kafayı bunlarla:) Yaaa, alışamıyorum pantalonaaa, biraz evde giyip kendimi mi ısındırsam ona ne yapsam:) Dikmeyi bırakmaaam:) Öğrencem bu işi bak gör senin gibi güzel dikicem ben de:) Bir gün, hayal işte:) Modellik miii (ay kızardım bak şimdi:), anca bloğumda olur bu iş sanırım, benim gibi cücük model var mı yaaa....

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Pantolona bayıldım ama bende giyemem :( Güdük mankenim beniiim :)))))

Suzy dedi ki...

volkan-Kaldera: hihi:) güdük deme beee:) demeee...

Demet / Demetoloji dedi ki...

ben bunu aldim pasajdan :) cok hos olmus , ellerinize saglik =)

Suzy dedi ki...

Demet Sen: Yarın ilk fırsatta göndericem eldivenlerini canım. Beğenmene çok sevindim. Umarım yakından görünce de aynı fikre sahip olursun.