6 Şub 2010

Blog Dergisi - Sayı 7


Blog Dergisi Şubat sayısı yayına girdi. Ücretsiz ve online yayınlanan dergiyi buradan okuyabilirsiniz. Hala müzik bölümü yazarıyım, dergide "Müziği Seven Meslekler" konulu yazımı bulabilirsiniz.
Sizler de Blog Derisinde yazar olmak, fikirlerinizi paylaşmak, öğrendiklerinizi duyurmak ya da blogdergisine sponsor olmak istiyorsanız lütfen ayrıntılı bilgi için buraya buyurun.

9 yorum :

Yasin YÜKSEL dedi ki...

Sayende müzik kategorileri oldukça renkleniyor... Şu ana kadar gösterdiğin azim ve kararlılıktan ötürü çok teşekkür ederim. Tüm ekip olarak çok iyi işler başarıyorsunuz ben de bu ekibin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum...

Suzy dedi ki...

Yasin: Teşekkür ederim. Ben de sana çok teşekkür ederim. Ne için teşekkür ettiğim malum. Dergiye bakan herkes bunu anlayabilir. Görselliği ve gösterdiğin büyük emek karşısında benim çabam minicik kalsa da elimden geldiğince devam edeceğim. Dergiye bakınca ben de bu ekibin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ben de çok şey öğreniyorum diğer yazarlardan. Umarım devamlı olur ve kurduğumuz tüm hayaller gerçeklerşir. Girişimciliğin ve dergiyi kurduğun için tekrar tekrar tebrikler. Nice sayılara umarım...

müge dedi ki...

Ne güzel yazmışsın... Bir solukta okudum. İşin bu kısmını hiç düşünmemiş biri olarak kesinlikle hak verdim. Benim sınırlarıma müdahale etmesinler ve evet isteyen istediği müziği yapsın. Gerçekten herşey bu kadar insanca imiş. Ellerine sağlık, hayata bakış açın gibi, müziğe bakış açında çok etkiledi beni. Yani daha öğreneceğim çok şey, var çok çalışmam lazım çooook :)

Suzy dedi ki...

Müge: okudun demek:) Beğenmene sevindim:) Ben de çok çalışıcam çook:)

Adsız dedi ki...

2-3 haftadir nette problem oldugu icin giremiyordum.. boyundan firfirligi yakaligi size nasil yapildigini sormustum ???? siz acikladinizda benmi bulamiyorum yoksa bi aciklama yapmadiniz mi ?? 3 saattir araniyorum.. !!!!!
bu arada melike mentesoglu ben

tesekkurler

Suzy dedi ki...

Melike: bulamıyorsun canım, haklısın. Benim de bu teknolojik ürünlerle sorunum oldu ve bir kaç haftadır yeni post yayınlayamıyorum. Gerçi neredeyse her yazımda bahsettim ama yine söyleyeyim, fotoğraf makinam bozuldu ve yenisini alana kadar sabretmemiz gerekecek. Alınca söz ilk önce bu boyunluğu anlatırım görsel olarak. O zamana kadar sen yapmak istersen pratikçe anlatayım: Önce boynuna asacağın aynı çocuk önlüğü gibi bir kumaş kesip üstüne dantelleri ya da şerit kesilmiş kumaşları büzdüre büzdüre sıra sıra dik. Asabilmek için de benim gibi kurdeleden yararlanabilirsin. Kurdele dikerek olur. Şimdilik bu kadar, fotoğraflı anlatım fotoğraf makinası alınca. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

tesekkur ederim cevabiniz icin bu sizin kendinize ve yaptiginiz ise sayginizi gosteriyor..

ateşböceği dedi ki...

Merhaba Suzycim.. özledim seni..
Geçen gün nasıl yaparım ben bu yakayı diye siyah dantelleri aldım elime, büzüştürdüm falan, aklıma altına siyah deri parça eklemek geldi (hani sen çocuk önlüğü demişsin ya) o parçayı deriden yapmayı düşündüm ben.. yakayı da
siyah deri yelekle kombinleyeceğim..

Suzy dedi ki...

Adsız: sanırım Melikesin, ne demek canım. elbette ciddiye alıyorum. Daha ziyade okuyanları blog yazmayı değil. Bu yüzden nerede sorun olursa bana dönebilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Fatma Sultan: Ben de nasıl özledim anlatamam. Aynen öyle, ben de öyle yaptım. Sadece kumaş kullandım. Zaten fırfılardan kumaş görünmeyecek. Sonuç güzel olacak merak etme. Ayrıca deri fikrine de bayıldım. Güle güle tak şimdiden. Yakında görüşürüz. Makinam dün geldi. Öğrenmeye çalışıyorum şimdilik. Sevgilerimle kocaman öperim:)