21 Haz 2010

Sen gülünce



Yaz geldi ve artık tüm renkleri en parlak haliyle görebiliyoruz. İçimizi kıpırdatan yaz günlerinde enerjimize uyum sağlayacak bir kolye tasarladım.

15 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

canım bunlar ne güzel renkler! yüzüme güneş vurdu sanki ;D

Suzy dedi ki...

Antigone: :) Ben de baktıkça gülümsüyorum:) ama senin gibi tarig edemedim tabi...

ikimiz dedi ki...

inan bu güzel renkler karmaşasına daha güzel bir başlık bulamazdın her zmanki gibi harikaısn tatlışşş

Suzy dedi ki...

ikimiz: başlığı 24 saat düşündüm ben ve aslında karar aldığım başlık değil de o an yazmaya başlarken aklıma gelivereni koydum bu kolyeye o da "Sen gülünce" oldu:)

ikimiz dedi ki...

bence herzamanki gibi harikasın ve çok güzel uymuş diyorum başka bişi diyemiyorum helal olsun sana her yönden merifetlisin ne diyim

Suzy dedi ki...

ikimiz: Camdan komşu apartmanın gülleri öyle güzel ve con condular ki... Sanırım onlardan etkilendim. Uygun renkleri bulana kadar alt üst ettim kumaşları:) ama aklımdaki tam da buydu:) Ohhh, böyle aklımdaki denk çıkınca değme keyfime:)

ikimiz dedi ki...

çiçek dedinde benimde çiçeğim çoştu dün akşam gördüm açmayan çiçekleri kıskandırmak gerekiyormuş bende a101 de gördüğüm fuşya küçük rüzgar gülünü andım diktim saksıya nasıl coşmuş varya harikalr :D herneyse gerçekten kolyeye bakınca insanın gözü gönlü açılıyo hergün bakim suzy bugünde yapmış die giriyorum düşün daha kendi bloguma bakmadım :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: :) ilahi:) koş bloğuna bak benim çiçeklerimden kıskanıp açmıştır, coşmuştur o da..:) Evdeki çiçek gibi:) Maşallah çiçeklerine:)

ikimiz dedi ki...

:D

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Harika görünüyor cicim benim :) Ellerine sağlık...

Suzy dedi ki...

volkan-kaldera: teşekkür ederim canım... sağ ol:)

Unknown dedi ki...

gülümseten renkler ,cıvıl cıcıl ,başlıkta çok güzel olmuş:)ellerine saglık ,sanki hazır gibi olmuş suzy

Suzy dedi ki...

dikişdersi: Teşekkürler, ben de gülümsüyorum gördükçe. Hazır gibi ha? Pek bi gururlandım böyle deyince sen. Elim alışıyor demek ki yapmaya.

Unknown dedi ki...

yok şöyle diyelim zaten elin alışıktı ,profosyenellik katıyorsun şimdi cümletam budur .

Suzy dedi ki...

dikişdersi: woaay hocam, ayaklarımı yerden kestin. Gerçekten böyle düşünüyorsan allahım uça uça uyuycam bu gece:) Çok sağ ol, çok güzel bir moral oldu bana...