27 Ağu 2010

Leopar aksesuarlar ve biraz anılar!


Kışın diktiğim leopar desenli kemer ve çantamı geçen gün ilk defa kullandım. Clutchların (el çantalarının) minicik olması alışılagelendir ama ben bu el çantamı daha büyük çalıştım. Gündüz kullanırken de çok işe yarıyor, çünkü yanımda olması gerektiği kadar çok parça eşyayı sığdırabiliyorum.
Öte yandan gündüz, spor görünüm için çantamı omzuma çapraz asarken gece içinse elimde kullandım.
Tulumum zaten siyah olduğu için gündüze de geceye de uygundu. Jarse ile diktim ve bu görüntü penye ile dikilenlerden daha şık bence. Kolları fırfırlı çalıştım yine (sanırım bu yazki takıntım fırfırlar), önde ise çok az bir degaje ile biraz daha kadınsı bir görünüm katmak istedim. Daha büyük degajeleri anneler çok zor kullanıyor. Çocukla sürekli eğilip kalkmak gerektiği için... Paçaların dekoltesine ise aşinasınız zaten. Çok sevdiğim bir görünüm bu benim. Hala da bendeki modası geçmedi.



Tabi gece için biraz abartılı küpeler fena gitmedi!


Yüzüğüm ise benim için çok özel bir yüzüktür, yazıyı güzel bir anıyla bitireyim:
Bu yüzüğü Lili'ye hamile olduğumu öğrendiğim gün doktora gitmeden önce almıştım. Tahta üzerine gümüş kakma olan bu yüzüğü aldığım gün müthiş yağmur yağıyordu. Doktorla olan randevuma ise daha çok vardı ve ben de öylece yağmurda dolaşırken birden Atlas Pasajına girdim ve bir dükkan buldum. İsmi "Takıntı" idi. Bu yüzüğü de oradan almıştım. Sonrasında doktora gittiğimde ise Liloşu ne doktor ne de ben göremedik! Meğer o kadar küçükmüş ki henüz görünmezmiş ultrasonda. Yine de doktor hamile olduğumu bana söylemişti ama elimde babaya gösterecek bir ultrason fotoğrafı yoktu, olan fotoğrafta da Lili yoktu:D. Babamızın yaklaşan doğum gününde ona Lili'nin fotoğrafını verme hayallerim de suya düştü...
Doktor tam 2 hafta sonrasına randevu vermişti. O zaman gittiğimde ise bana büyüklüğünü bir çekirdeksiz üzüm tanesi kadar diye tanımlamıştı. İki hafta için iyi bir büyüme ha?
Şimdi şu yukarıdaki çekirdeksiz üzüm tanesine de bakın:D

14 yorum :

hobimekan dedi ki...

canım çok şıksın.tulum, çanta ve sende süpersin.üzüm çekirdeğinde kocaman bir kız olmuş,çok şeker. allah uzun ömürler versin o çekirdeğe..

Hayatın Ressamı dedi ki...

Harika.
Ben hiç tulum dikmeye cesaret edemedim.Ama sana çok yakıştırdım.
leoparda sadece düm düz bir siyahın üstünde kullanılınca bu kadar asil duruyor zaten.
Yüzüğün Lili gibi daha çok güzel haberler getirsin sana.

uğurböceği dedi ki...

çok hoş olmuş.ellerine sağlık.

Kürksever dedi ki...

Yüzüğün hikayesi çok güzel, çok sevimli ve etkileyici! Tulumun omuzlarındaki fırfırlar çok alımlı!

Siyah zemin üstüne leopar deseni çok şık durmuş, ama itiraf edeyim el çantanız gözüme epey büyük göründü: Belki ortasına altın sarısı veya siyah saten bir şerit (dikey) ve şeridin ortasında da yine dikey bir fiyonk olsa bu en/boy orantısızlığını kapatabilirdi...

Yakınlarda blogumda leopar desenler üstüne ben de epey bir şeyler yazmıştım, o yüzden tam istim üzerindeyim.

Suzy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

MAŞALLAH bu ne şıklık böyle muhteşem bir görüntü ve uyum ellerine sağlık.

ben o çekirdeksiz üzümü yiyebilirmiyim çooookkk tatlı bu yaa Rabbim sağlıklı ve hep mutlu olacağı bir yaşam nasip etsin .

ANTİGONE dedi ki...

annesine de, marifetlerine de liloşa da kocaman bir MAŞALLAH!!!

Suzy dedi ki...

herkese teşekkürler... Bu arada bazı yorumları kaybettim çünkü bu yazdığım yazı HTML hatası verince yazıyı yeniden yazıp yayınlamak durumunda kalmıştım ve eski yazıya yorum bıraktığınızı düşünemediğim için onları da silmiş oldum. Mügeeee ve miss beni affeeeediiin:( Sizi de şeviyoyuuum ben ama!

hobimekan: evet ben de ona baktım, kocaman oldu ya, yüzüğü yazarken birden anımı yazmaya başladım.

sihirlieller: tulum dikmek çok kolay ama korkma. Sadece pantalon kalıbı bul bi tane, öne fermuar filan koyma, üste de basit bi bluz ekle, araya lastik geçirilecek bi yer ve kumaşın esnek değilse yandan bi fermuar bitti bile. Sana da yakışacak eminim. Süper hatunsun en nihayetinde. Yüzüğüm ile ilgili olağanüstü bir duğa etmişsin. AMİN derim sadece:D Çok teşekkür ederim, iyi ki varsın.

uğurböceği: teşekkürler.

Coşkun Hürsel: beğenmenize çok sevindim. Çantam ise büyük evet ama inanın içine sığmıyorum bile. Belki de yavaş yavaş bu şekilde çantaları küçültsem iyi olacak. Yoksa tam bir hammal gibi sırtımda bissürü gereksiz şey taşıyorum. Ama işin ilginci hepsini de kullanmam gerekiyor. Örneğin kitap mutlaka otobüslerde okurum. E kitabı koymak için de büyük çanta lazım! Velhasıl modamı ihtiyaçlarım belirliyor çoğunlukla:D Sizin de yazılarınızı okumak için sabırsızlanıyorum.

örgüçantam: çok teşekkürler ve Lili için ettiğin güzel duğalarına kocaman AMİN diyorum ve hepsi sana katlanarak dönsün dilerim.

Antigone: Ay, annecik gelmiş:D hoşgeldin canım arkadaşım:D Amin amin. Sizler nasılsınız hemen gelip bakayım bloğuna...

Unknown dedi ki...

Ben de seni şeviyoyuum önemli değil kuşum :) Fırfırlı tulumuna bayıldım şekerim, bi de çekirdeksiz üzümüne :)

Suzy dedi ki...

Mügem benim, sana da çekirdeksiz üzümler dilerim tatlı çikolatam benim:D Uğur böceğiiim.. Senin tulumdan artanı değerlendirdim:) İşte bana da bana da...

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

yerim ben o üzümü :)

Suzy dedi ki...

keddy: ye ye;)

Yeşim dedi ki...

Canım öncelikle çok şık olmuşsun :) Leopar desen çok yakışmış sana :) Ve çekirdeksiz üzüm tanesi çok tatlı olmuş maşallah :) Zaman ne kadar çabuk geçmiş :)

Suzy dedi ki...

yeşim: çok çok çok teşekkür ederim:)