10 Ağu 2010

T-shirt kurtarmaca

Bu kaçıncı çamaşır suyu kazalı kıyafet tam bilmiyorum ama Muji bunları lekelemeye bıkmadıkça bu postları okumaya devam edeceksiniz gibi görünüyor. Gerçi her seferinde hayal gücümün tariz edilmesi de bana ayrı zevk vermiyor değil!
Bu t_shirtte lekeler (nasıl yaptıysa artık:) arkasında. Bel bölgesinde. Sanırım çamaşırsulu tezgaha yaslanmış olabilir. Peki arkasındaki sorunu nasıl hallederiz? Aşağıdaki fotoğraflara bir göz atarsanız siz de lekelerin geniş bir alanda yayılmış olduğunu göreceksiniz. Ben de bu geniş alanı eşit aralıklarla (yaklaşık 1cm) sıra sıra kestim ve elimdeki farklı penye şeritlerini oraya hasır gibi ördüm (3.fotoğraf). Sonra omzuna da aynı kesiklerden 3 tane yaptım ve oraya da o şeritlerin devamını ördüm. Artan ipleri önümden sarkıttım ya da üst fotoğrafta görüldüğü gibi kolye gibi diğer tarafa dikmeyi düşündüm ama karar veremedim. Eminim Mujinin benim fikrimden çok daha iyi bir fikri vardır her zamanki gibi. Ya da sizlerin!

Gelelim uçuk- kaçık, rengarenk, file taytıma. Geçen kış dikmiştim ama giyip size gösterememiştim. Sıradışı şeyleri seviyorum ama onları giyebileceğim ortamlara çok seyrek girdiğim için hevesimi onlardan alamadan modaları geçiyor. Olsun, lazım olur, bulunsun;) Onlardan vazgeçemem. Beni ben yapan nüanslarım onlar benim.

13 yorum :

biyasimadahagirdim dedi ki...

süper bir kurtarış ;)

Suzy dedi ki...

biyaşımadahagirdim: Kurtuldu kurtuldu şükür!:)

Unknown dedi ki...

Orjinal bir değişiklik olmuş eline sağlık

Suzy dedi ki...

Müge: teşekkür ederim canım. Nerelerdesin, sanırım yoğunsun tatil dönüşü...

Hatice Sahin dedi ki...

Harikasın, nerden gelir aklına bu muthiş fikirler.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Hem yoğunluk var hem de canım hiçbişi yapmak istemiyo moralim eksilerde yine :(

Unknown dedi ki...

Hem yoğunluk var hem de canım hiçbişi yapmak istemiyo moralim eksilerde yine :(

Adsız dedi ki...

tam bi göçmen kızısınız belli özellikle yemekler çok tanıdık bende şumluluyum bizim oralardan birini görmek ne güzell....

müj dedi ki...

oh be ne üzülmüştüm sadece 1kez giydim ben o t shırtü sen de olmasan ne yaparım ben öptüm seni canım benim

ikimiz dedi ki...

suzum sen varya harikasın ya :D site bu haliylede çok hoş olmuş ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

Hatice Şahin: Yahu koskoca t-shirte kıyamadım...zaten ev kıyamayıp atmadığım bir sürü şeyle doldu:) Vay bana!

Müge: Ya ama benim sadece seninle paylaşabileceğim bir fikrim geldi:D Nedense sanki seninle konuşursam belki olur gibi geldi. Beni öyle iş yapmak istemediğin ve işinin de zaten olmadığı bir anda arar mısın Nütteeeeemmm:)

Adsız: öyleyimdir;) yemek bölümünde sadece onları yazmaya çalışıyorum ki insanlar farklı kültürler hakkında fikir sahibi olsunlar. Bir de bunların yazılı bir kaynakta kayıtlı bulunması gerektiğini düşündüğüm için bunu yapıyorum. Annelerimiz bizim için bunu yapmamış ama ben bu kültürün iki arada bir derede kaynayıp gitmesindense ileride merak edecek çocuğuma bir kitapçık gibi bişey yazıyorum çocuğuma. Çünkü insan özünü mutlaka merak edip bir dönem onu arar.
Yine beklerim hemşerim, bu sefer ismini de bahşedersen sevinirim. Sevgiler...

Müj: Yok beeee, sen iste ben her seferinde sana bu t-shirtü başka başka giydiririm:D Ama bunun için çamaşır suyu lekesine gerek yok:) Ay! seni özlemişim, geçen gece evden aradım seni yoktun:( Neeerdeeesiiin....

ikimiz: Beğenmene sevindim...

suhuba dedi ki...

Hakikaten süper fikir ben bayıldım. kullanabilir miyim? Ellerine sağlık canım.

Suzy dedi ki...

suhuba: kullanabilir miyim ne demek elbette, bu yüzden paylaşıyorum:) Zevkli ve eğlenceli dakikalar dilerim:)