30 Eyl 2010

Kuaförüme de ortak çıktı!

  "Ye kızım, ye..." demiş kaynana, hamile olan gelinine, "sol elin kuruyana kadar, her şeyine ortak çıkana kadar iki elinle birden ye:)"  
Ben de, "Bu söylem de ne demek?" diye düşünürdüm o gelin gibi. Kızım olunca anladım ki sol elinde bebekle sadece sağ elinle yiyebilirsin. Bu zamanda da anneler bebeklerine zarar vermemek için bebek ellerindeyken yemek de yemezler benim gibi, iki elin birden kurumuş olur işte.
Çocuğun herşeyimize ortak olma durumu ise yabancı değil. En başta bedenimize ortak çıkıyor sonra hayatımıza, uykumuza, suyumuza - sütümüze sonra rujlarımız - kıyafetlerimiz de katılıyor listeye ve vs...vs...

 Ben, geçende kuaförümü de kattım bu ortak olunanlar listesine ve bu durumdan, inceden ince bir haz almadım desem yalan olur. Demek bu kadar büyüdü ha! Demek kuaföre beraber gidicez bundan sonra. Bu da bana yaşatılan zevkli ilklerden biri demek... ne mutlu anneciğe. Yazdım bunu da Liloşkam:)
Olayın iç yüzü ise şu ki Lili okulda çok terlediği ve hastalandığı için bu kararı aldım. O da kuaför fikrine bu sefer karşı çıkmadı ve saçlarının kesilmesi karşılığında kuaförden iki tane masal kitabı hediye alacağını duyunca bütün duruma sessiz kaldı. Kitapları çantama atmakla iyi akıl etmişim;)  Rüşvetin bu kadarı...PES:D
İşte ilk fotoğrafta uzun saçlarının tadını son kez oynaya zıplaya çıkaran Lili yeni saçları ile yorgun pozlar veriyor sizlere çünkü hastalık biraz sonra başına iyice vuracak ve O sabrına yenik düşüp pehlivan nağralarını atacak yine:D Zaten yemek saati yaklaşmış, karnı aç! Aaaaaaa, annesi çok oldun ama sen!

14 yorum :

Bayram Kombesi dedi ki...

Cok yakismis yeni saclari annesi. Allah nazarlardan korusun.

özlemnitta dedi ki...

merhaba..Bende de bir tane var böyle herşeyime ortak.Ama onlarla herşeye ortak olmak bile çokk güzel..
Lili'nin yeni saç modeli çok yakışmış..Sıhhatler olsun,bir daha hiç hastalanmasın.Güle oynaya uzatsın saçlarını:))

ANTİGONE dedi ki...

çok yakışmış güzelime, maşallah ;D

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok tatlı olmuş canım benim .
çok iyi yapmışsın hem onun rahatlığı hemde senin. yakışmış bi de fıstığa ,daha ne olsunMAŞALLAH.

sevgiler öpüyorum

Unknown dedi ki...

Sıhhatler olsun Lolipopum. Çok tatlı, hanımhanımcık olmuşsun. Yanlız bu annen varyaa çok uğraşıyo seninle çoook :)

Suzy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nilgün Komar dedi ki...

çok cici olmuş... çok yakışmışşşşşş

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Oyyy o miniş surata nasıl da yakışmış yeni saçlar :) (Maşallah)

Marifetli Cadı dedi ki...

Ah severim ben onu, şeker şey.Çok yakışmış saçları. Daha durrrrr arkadaşım; biraz daha büyüyünce senin saç modelini beğenmeyecek, daha iyi bir kuaför isteyecek. Öyle tatlılarki ama her anneye bir kız çocuğu lazım.

Adsız dedi ki...

hey your blog design is very nice, neat and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.

- Murk

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Suzy dedi ki...

Bayram Kombesi: teşekkür ederi:)

Sihirli Günce: aynen katılıyorum çok eğlenceli bir ortaklık:D Sağlık konusunda da katılıp AMİN diyorum. teşekkür ederim.

Antigone: teşekkür ederiz antigone teyzesi:D

Örgüçantam: öptük biz de teşekkürler güzel yorum için:)

Müge: oyy kıyamam size:D birbirinizi anlarsınız siZ:D

celebi74: teşekkürler...

Volkan-Kaldera: maşallah kızçelerimize maşallah:D

özlem: olamaz daha iyi kuaför isteyemez:( Tekirdağdaki en iyisindeyiz amaaaa:( neyse o zaman gelince düşünürüm başıma gelenleri şimdi tadını çıkarayım çok zevk aldım gerçekten onunla kuaförümü palaşmaktan:D Bence deeee bu iyi fikir her anneye bi kız çocuğu kampanyası:D Kyanana derdie de son:D ha ha konu nerelere gidiyo dur:)))

Murk: Thank you Murk, I'm so glad to read your sincere comment. You will be always welcome in my blog. You make me really happy with writing your opinions about my blog design. See you again..

ernur dedi ki...

tatlı minişe çok yakışmış yeni saç modeli :)
inşallah anne-kız hep böyle güzellikleri paylaşırsınız....

Suzy dedi ki...

ernur: çok teşekkürler, Amin Amin:D