25 Ara 2010

Yeni yıl saçı


Yeni yıla girmeden kuaförüme gidip saçlarımı kestirdim. Yeni yıla iyi hazırlanmalı ki her şey bütün yıl güzel gitsin. Bilmiyorum inanır mısınız buna ama ben özensiz ve heyecansız girdiğim her yılı mutsuz ve heyecansız bitirdim. Bir kaç yıldır yeni yıla, kendimi mümkün olduğu kadar hazırlayarak, plan yaparak ve hedefler belirleyerek giriyorum. Bu da bana motivasyon ve bir şeyi başardığımda da mutluluk veriyor (bir şeyi başardığımda mutlu bile olamayacak kadar tekdüze yaşadığıma inanamıyorum). Dileklerimin ne kadarı gerçekleşti diye eski yazılarıma baktığımda yarısından fazlasını başardığımı görüyorum. Yüzümde de kocaman bir gülücük beliriyor o zaman çünkü ilerlemenin tadını çıkarmayı seçiyorum artık. Sizlere de tavsiyem dileklerinizi mutlaka bir yere yazmanızdır. Hayal bile olsa ya da hedefiniz varsa, her neyi başarmak istiyorsanız mutlaka yazın.

Yeni yıla hep kar manzaralarıyla girmek isterdim ama gördüğünüz gibi elbise ve çorap modundayız bu sıcak havalarda. Bu elbiseyi benim diktiğimi düşünenleri hemen durdurayım. Elbiseyi ben dikmedim. Hamilelikten sonra aldığım bu elbiseyi dolabıma kaldırmıştım ama şu yoğun desen modası onu dolaptan çıkarttırdı ve üzerimde büyük görünmeyince de hemen giydim. Sizin de desenli elbiseleriniz hala dolaptaysa hatırlatayım, orada çok sıkılmışlardır. Çıkarın onları sakladığınız yerden, inanın şu aralar onların saltanat devri. Der, kürk yelek ya da ceketinizle de harika görüneceksiniz; hala denemediyseniz tabi. Benim taba renkli deri yeleğim ya da ceketim olmayınca bu hırkayı kontrast renk olarak üzerimde kullandım. Yoksa bordo rengi bende çok boğucu bir etki yapıyor. Renklerin enerjilerine inanır mısınız?

(Artık merakınızı gidereyim) Elbise: ADİL IŞIK
Kemer ve peluş palto: ben yaptım.
Çorap ve hırka: pazardan.

Son olarak kuaförümün adres ve telefon bilgilerini buraya yazıcam ki aranızda Tekirdağ'lı olup saçında sanatı hissetmek isteyen varsa onlar da bu muhteşem saç tasarımcısının yeteneklerinden yararlansınlar. Gerçi yazınca bazı İstanbul'lular gülümseyeceklerdir çünkü İstanbul'da yaşayıp sadece benim kuaförümde saçını kestiren hanımlarla tanıştım bu salonda. Onlar da sıradışılığı saçlarıyla yansıtabilmeyi ve onların yüzüne bakınca ve biraz sohpet edip hayat tarzları hakkında bilgi edinince onlara yüz şekilleri ve yaşam ritimlerine göre tasarımlar yaratan birisine saçlarını teslim etmeyi seçiyorlardı. Sadece saç şekli değil, rengi de teninizin tonlarıyla uyumlu ve mutlaka size özel renkler yaratan bir tasarımcı. Son moda renkleri size yakışacak tonlara çevirip hem sıradışı hem modern görünüme bürüneceksiniz. Çünkü saç tasarım eğitimini yurt dışında liseden itibaren almış ve yeteneğini tecrübe ve bilgileriyle sentezlemiş birisi O.  Üstelik hala yurt dışı ve içi çeşitli eğitimlere katılmaya devam ederek son trendleri takip etmeyi bırakmayan modern bir vizyona sahip. 
Bunca söz döktüm ve sizlere neden "Kuaför Gül" anlatmaya çalıştım. Yoksa başka kaliteli kuaförler de var Tekirdağ'da. Hepsini kolaylıkla öğrenebilirsiniz ama artık Kuaför Gül hakkında daha detaylı bilginiz var en azından. İşte sıradışılığın adresi:
Kuaför Gül
Adres: Hürriyet Mah.
Şehit Rüştü Ökeler Cad.
Varlık Kent Sit. No:15
TEKİRDAĞ
Tel: 0282 261 46 66

32 yorum :

Adsız dedi ki...

aaaa saçlar çok güzel çok afilli olmuş. ilk fotoğrafı görür görmez "ay kalıbını vermiştir inşallah" dedim.hazır oldugunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım:) nice mutlu 2000küsürlere

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

"Gül "gibi kuaför işte ! Sizin yüzünüze de çok yakışmış bu kesim... Model güzel, kesim güzel... Daha ne olsun...

Unknown dedi ki...

İşte budur, bayıldım, hep böyle kestirmelisin bence :) Ben de mimin var

Suzy dedi ki...

Acemi Terzi: :) :)) çok çok teşekkürler ve sizler için de aynısının olması sileklerimle nice mutlu, sağlıklı, huzurlu 2000küsürler.

Kiraz Çieği: Çok sağ olun.

Müge: Valla ne yalan söyleyeyim, ben hiç bir zaman şöyle kes demem hep Gül karar verir ve sonuç hep son moda bomba olur. Mimlendim mi gene dur bakalım...

Unknown dedi ki...

Mucks :)

İkiz Annesi dedi ki...

Öncelikle merhaba,
Saç kesiminize bayıldım ben de kısa saç hiç hoş durmaz size çok yakışmış güle güle kullanın:)

Suzy dedi ki...

müge: xxx

ikiz annesi: uzun saç da çok çekicidir canım, tanıştığımıza sevindim.

Birileri anlatsın dedi ki...

Saçlar süper olmuş yeni yıla yeni stil..
Yakışır...

Swotpisces dedi ki...

GERÇEKTEN ÇOK MODERN VE HOŞ OLMUŞ , NE DERLER GÜLE GÜLE UZATIN. :)

Suzy dedi ki...

birileri anlatsın (Nergiz): teşekkürler, sağ olun.

Swotpisces: teşekkür ederim.

Barbygirl_here dedi ki...

cok hos olmus,modeli de harika,yakismis size.

Anlat anlat baska kuaforler boyle kesemiyor :(

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

sacını cok beegndım
ama adres için bir an heyecanlan dım.
tekirdagı görünce yıkıldım.
neden bi güzel kuaför yokk ki su koskoca ankarada.

Suzy dedi ki...

FerahFeza: Vardır canım ama biraz araştırmak gerekir. Ben şans eseri tanıştırıldım kendisiyle yıllar önce. Yine de başkalarında bu yeteneği bulamıyorum.

Kova Kadınıyım Ben: Oyyy çok üzüldüm. Ben Tekirdağ'dayım da...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

güle güle kullan çok hoş olmuş. elbisenin hem modeli hem kumaşını çok beğendim .
yeniliklerinin yanısıra sağlıkla ve mutlulukla yeni yıla girmen dileğiyle canım

Suzy dedi ki...

örgüçantam: çok teşekkürler. Sizlere de mutlu ve sağlıklı yıllar.

atolyenott dedi ki...

kısa saç herkese yakışmaz bence sende çok güzel olmuş.kombin de harika.sevgiler :))

nermin dedi ki...

yeni yıla çok güzel bir imajla girmişiniz güle güle kullanın

whiterose dedi ki...

saçın çok hoş olmuş güle güle kullan bende sarıya boyadım bu senede böyle olsun...herkese mutlu yıllar...

SvGLove dedi ki...

Güle güle kullan saçını Suzy:)Çok farklı ve çok yakışan bir kesim olmuş; gerçekten işlerini bilen insanlarmış:)
Özellikle arkasının kısa surması için yapılan kesime bayıldım!
Saçlarımı kestirmeden yeni yıla gireyim demiştim ama fikirlerin aklımı çeler gibi oldu:)

Konu saçların ama bordo ve hardal sarısı aşkıyla yanarken, tam yerinde bir kombin görünce bayıldığımı söylemeden geçemedim:)

Suzy dedi ki...

atolye nott: teşekkürler.

nermin: çok sağ olun, teşekkür ederim.

whiterose: Sarı saçınla daha mutlu, neşeli ve başarı dolu bir yıl dilerim.

SvGLove: Çok sağ ol canımcım:) Fikirlerime saygı göstermene sevindim, bende işe yarıyor nacizane paylaştım. Kombini de beğenmene sevindim. Sevgiler.

Nilgün Komar dedi ki...

mügenin dediği gibi! işteee BUUU!!! harikasın canım!!! çok yakışmış.. düşünüyordum hep son zamanlarda saçda bir değişiklik yapmalı diye! içimi okumuşsun! süper bayıldım

Suzy dedi ki...

celebi74: Beni düşünmen beni çok mutlandırdı canım benim. Değişti işte Suzy. Sevgiler...

Kürksever dedi ki...

Yeni saçların, giyim kuşam tarzın gibi iddialı ve kendine özgü! Ayrıca çok da yakışmış:)

Mutlu yıllar!

Suzy dedi ki...

Coşkun Hürsel: Çok teşekkür ederim, her sözünüze her zaman çok değer verdim çünkü her zaman eleştiri ve yönlendirmeleriniz çok açıklayıcı ve yapıcı oldu benim için. Bu yüzden ne kadar teşekkür etsem az. Yeni yılda hep bir arada olmak ümidi ile...
Sevgilerimle, iyi yıllar!

Tayler Worrell dedi ki...

Hello! Thanks for following my blog, I wanna let you know that I am hosting a giveaway to all my followers, come check it out! Big Hair And Bikinis GIVEAWAY

Suzy dedi ki...

Tayler: Hi Tayler, I like your blog. I hope good luck to all your followers. Thanks for visiting my blog. See you here again.

RuYaYLa dedi ki...

Saçların çok güzel olmuş Suzy :) Gül gerçekten işinin ehli öteki kuaförler gibi kesip biçmiyo insanı :) hem orda insan kendini gayet rahat hiseediyo :)

Suzy dedi ki...

RuYaYLa: Sağ ol canım:) Bence de öyle; rahat hissettiriyor hatun kişi.

ENN MODA dedi ki...

Suzycimmm saçların o kadar güzel olmuş sana o kadar çok yakışmış ki sırf o kuaföre gitmek için Tekirdağa gitmek istiyo insan. :)

Suzy dedi ki...

ENN MODA: yapanlar da yok değil, geçen yaz tanıştım dediğin gibi yapan 2 hatunla. Pek kokoştular canım. Ola ki gelirsen haberim olsun;) Çok teşekkür ederim.

Mavish dedi ki...

Benim gecen ki$daki sac modelimin aynisi:) Gecen kki$ cok modaydi bu sac modeli sizede cok yakismis. Benimde saclrim mahvolmusdu aslinda kesdirmezdim ama velakin mecbur kaldim ve modern ve hip olan asimetrik bob kesimini kesdirmisdim:) Cokda güzel oldu biraz simarik biraz haylaz ve cesur sac modeli

Suzy dedi ki...

Mavish: teşekkürler mavish beğenmene sevindim.