10 Şub 2012

Kırmızı ceket ve Keune


Ne zamandır kendime oversized ceket arıyordum. Koton'daki bir tanesi de yakın takibimdeydi ancak bir gün eşimin çok acelesi varken tekrar Koton'a girdiğimde bu kırmızıyı bulunca, eşim gözlerimdeki aşkı fark etmiş olmalı ki ( ya da belki de Koton'a girip çıkmaktan çok yorulmuştu kim bilir), hemen satın almaya ikna etti beni (ben de dünden razıymışım zaten!).
Bu arada kırmızı rengi ile bakır saçlarıma rahatsız edici bir kontrast yapmaması beni rahatlattı.

Bu gün ise kuaförümde KEUNE  saç bakımına davetliydim. Saten proteinli maske ile saçlarım beslendi ve boya pigmentleri sıkıştırılarak rengin saçımda daha uzun süre canlı kalması sağlandı, hem de tek ürünle. KEUNE ürünleri çok yönlüymüş. Etkisi 10 gün kadar sürecekmiş, tabi bakımdan hemen sonra fön çektirmezseniz zira fönün sıcaklığı ile maskenin saça yerleşmesi zorlaşırmış. Fön çekme hakkımızı 24 saat içinde tekrar kazanırmışız, maske artık oturunca.
Bütün bunları dinlerken terimleri birleştirmekte zorluk çektim çünkü çok farklı bir terminolojileri var. Aklımda kalanlarsa kendi saçım ile ilgili olanlar oldu. 

NOT: Bloğumdaki fotoğrafları en kısa zamanda aktif hale getirmeye çalışıcam, şu anda göremediğinizi biliyorum.

9 yorum :

Karen Ussene dedi ki...

Hiya, thank you for following my Blog! I'm following you back!
Cool haircut! I couldn't pull that off! >.<
xoxo
http://shinigami-u-openingmymind.blogspot.com/

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

güle güle giy bende kotondaki bu ceketi beğenmiştim :)

Necla Şölen dedi ki...

Çok güzel olmuş, çarpıcı, dikkat çekici...

hikayelerdirgeriyekalan dedi ki...

Ceketim ve Keunem:) tanıtım çok hoş ve yerinde olmuş.Teşekkürler Sevgiler mutlu akşamlar

Asiye VURAN dedi ki...

güle güle iyi sağlıklı günlerde giyin sevgiler

Kürksever dedi ki...

Kırmızı-siyah çok güzel, tabii kolyenin Suzy markalı olduğunu biliyor ve tekrar takdir ediyoruz:)

Suzy dedi ki...

Karen Ussene: Thank you for following back! I liked your blog and your DIY ideas.

Şantiyenin Gülü: Nassıl beğenmeyelim ama!

Necla Şölen: Teşekkürler...

hikayelerdirgeriyekalan: sevgiler...

Asiye VURAN: Amiiin, teşekkür ederim.

Coşkun Hürsel: Çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar! Bloğumda olmanız her zaman onur ve heyecan verici.

Handan Budak YİĞİT dedi ki...

Kırmızı ceket çok yakışmış sevgili Suzy, saç bakımından da umarım memnun kalırsın. Senin yapımın kolyeye gelince,çok hoş duruyor, onun için gerekli malzemeleri almış ve denemeye kalkmış biri olarak; ne yazık ki teli biraz kalın almışım sanırım, sarıp sarmalamakta sıkıntı yaşadım, kartona sarmak yerine ise kalın bir plastik aparak ayarlayıp şekli aynı olmak üzere ona sarmalamaya çalıştım ve tabiki olmadı:)) neyse merak ettiğim acaba onları sararken kenarlarına minik tırtıklar yaptın mı ilkin, çünkü ben sanırım tel çok ince olmadığı için saramadım ya da birşeyi eksik unuttum. Neyse öte yandan; not yazmışsın "Fotoğrafları en kısa zamanda aktif hale getireceğine" dair; benimkinde net görünüyor artık, yazın (Ağustos gibi) göremediğimi yazmıştım hatırlarsan.. şimdilik sorun yok. Selamlarımı iletiyorum.

Suzy dedi ki...

Handan Budak Yiğit: Teli bitirip atmıştım yapınca ama şimdi yeni tel aldım ve üzerinde 0,30 mm kalınlık ölçüsü var. Gidip posta da yazıp güncelleyeyim bari. Blogtaki görsel sorunum bu sefer fotoğrafları kaydettiğim siteden kaynaklanıyor. Yarın çözülmezse görüntlenmeyenleri aktarmak zorunda kalıcam sanırım.