26 Nis 2012

Sarı ve beyaz


Bazen hiç denemediğimiz şeyleri deneyerek heyecanlanır, mutlu oluruz. 
Mesela ben, sarı ve beyazı bir arada kullanmadığımı fark ettim.

İkisi bir aradayken nasıl hissetiğime gelince; Axess kızından az halliceydim.  O kızın neden enerjik olduğunu anladım sonunda. Tabi ki sarı renk!
Sarı rengi kullanırsanız normalden daha enerjik olduğunuzu hissedersiniz. Yetmiyormuş gibi etrafınızdakilere de fazladan bir hareket isteği yayarsınız. Mesela çocuğunuz aşırı hareketli bir çocuksa odasındaki sarı renkli objeleri azaltmak onu biraz sakinleştirebilir.
Üniversitede İşletme okumama rağmen renkleri, iş ve özel hayatımızda nasıl kullanacağımızı öğretmişlerdi bizlere. İlk derste bu konunun çok uzun süreceğini düşünmesem de konu derinleştikçe derinleşti. Aslında es geçtiğimiz o renkler bizi değiştirebiliyor.

Pantalon kalıbı: Burda 2012/02 
Model:103
 
Ceket kalıbı: Burda 2010/02
Model:108

Sarı pantalon, mint yeşili pantalonun kalıbı ile aynı çizgilerde, sadece beli o kadar yüksek değil. Yine bir fermuar denemesi yaptım ama itiraf etmek gerekirse ilkinden daha başarısız oldu. Bu yüzden T-shirtü üstte kullanmak zorunda kaldım. Fermuarı söküp tekrar takma işini tezimi yazdıktan sonraki özgür zamanlara erteliyorum. Yine de ilk defa pantalona cep takma denemem bu pantalonda oldu ve başarılı da oldum. 
Cekete gelince geçen sene dikmiştim ama sizlere göstermeyi başaramamıştım. Geçen sene kenarlarında lacivert ve kırmızı şeritlerle kullanmıştım ama bu sene şeritleri attım.
Kolyem bir DIY projesi. Sizlere o projeyi sunup sunmamakta kararsızım çünkü görüntü pek de orjinaline yakın olamadı. Yine de ne zaman taksam nereden aldınız diye soranlar olunca keyifleniyorum. Ben yaptım deyince inanmayanlara da bayılıyorum.

9 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

pantolon çok güzel olmuş. ama ceketi daha yakından çeksene tatlım, modeli belli olmuyor.

Suzy dedi ki...

ANTİGONE: Olur canım, bir daha giydiğimde yine fotoğraflarım. Bu havalarda bol bol giyerim zaten.

nagehan dedi ki...

çok güzel gözüküyosunuz maşallah ellerinize sağlık bu arada bizim oralarda havalar ne güzel öyle özledim memleketimi:)))istanbuldan sonrası hep benim memleketim:)))

Suzy dedi ki...

nagehan: Evet, havalar güzel oldukça buralar güzelleşiyor. Teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

look like an daisy :) beyaz ve ince

Suzy dedi ki...

toprak: sağ ol:D

dikisdersi dedi ki...

sarı pantolon çok yakışmış 18 lik kız gibisin kimse anne diyemez liliyi görmeseler :)sarı güzel bir fikirmiş,enerjin bol olsun :)

Suzy dedi ki...

dikişdersi: çok sağ ol, enerji bol allahtan yoksa Lili'nin annesi olamazdım:D Beni gençleştiriyor bu şirine. O bana anne deyince ondan mı bize tuhaf bakıyorlardır ne;)

Adsız dedi ki...

harikasınız ya bende sizin gibi olabilecekmiyim bu dikiş konusunda çok merak ediyorum