2 Tem 2012

Plajda dantel!


Bu yazı sabırsızlıkla bekledim. Kışın bulduğum bu dantelleri plaj elbisesi yapıp, deniz kenarında fotoğraf çekimi yapmak için gün sayıyordum. Hatta içine astar giyip yaz gecelerinde de giyerim diye planlıyordum.
Elbiseleri buradaki elbiseyi kalıp olarak kullanarak diktim ama tesadüfen Tekirdağ'da kendime göre olduğunu düşündüğüm bir de iş buldum.
Neye niyeeet, neye kısmet!

20 yorum :

Unknown dedi ki...

neeee süper bi haber bu hadi tokuşturalım kahveleri kuşummm ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyorum :) ayy çok mutlu olduuum :)

Elift dedi ki...

vaay, çok güzel kumaşlar, çok nefis elbiseler. Ama ben bu ara biraz balık etini de aşmaya başladığımdan, heves bile edemiyorum, herhalde giysem, çift kişilk gelin yatağı ayağa kalkmış geziyor, derler :) Beni en iyisi tunik paklaarrrr.

Lezzetli Sanatlar dedi ki...

Dantelli elbiselerin çok kullanışlı süper olmuşlar.
Ellerine sağlık.

Suzy dedi ki...

Müge: Tokuşturalım valla, şaka gibi. Onca ara didin, o yine senin ayağına gelsin:D Bayılıyorum son zamanlarda yaşadığım mucizelere. Ay sürpriz mıknatısı mıyım neyim:D

Elift: Balık eti olmak benim bayıldığım bir şey. Bir deri bir kemik olmaktan kilo kilo iyidir. Bu yüzden bunun tadını çıkar. Yoksa elbiseler şu askılarda durduğu gibi duruyor hep zayıflarda. Haksız mıyım şekerim ama!

Lezzetli sanatlar: Teşekkür ederim, bloğundakileri gördüm de asıl senin ellerine sağlık.

gooogoook dedi ki...

Ben boşuna demiyorum boşverdim Istanbul'u, Tekirdağ'a geliyorum diye... Çok tatlı bir dantel kumaş. Daha önce de Fair isle desen 'li tayt dikmiştin hatırlarsan onun desenine de bayılmıştım. Buralardan bulamamıştım kendim. Bu danteller ise çok hoş cidden, yaza hakkını vermek lazım.

modarella dedi ki...

bu danteller çok güzelmiş, elbise olarak değerlendirilmeside harika olmuş. Plajda bikini üzerinde süper duracağına eminim.

pinkly dedi ki...

eline sağlık, özellikle beyaz olan çok güzel görünüyor :)

Suzy dedi ki...

Gooogook: İyisi mı gel sen:)

Modarella: kısmet olsa da gitsek o plajlara.

Pinkly: teşekkür ederim.

Cheesy Peasy dedi ki...

the dresses look so great ! Your blog is so nice. :)


http://cheesypeasy.blogspot.de

Suzy dedi ki...

Cheesy peasy: thanks a lot...

pınariko dedi ki...

bayıldııııııııııııım..:))

Suzy dedi ki...

Pınariko: eh ellerinle yaptıklarına benzemez ama...

pınariko dedi ki...

yok şekerim senin ki daha güzel olmuş:))) görüşelim şekerim liloşumu kocaman öperiz..

Suzy dedi ki...

pınariko: görüşeliiim:D

Unknown dedi ki...

çok güzelmiş =)

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

bende bi kaç gün önce dantel bir elbise edindim kendime :)) yeteneksiz olunca ben yana döne aradım dantel dantel diye :)))

Sezsel by Sezgi dedi ki...

:)))) mucize mıknatısı çok sevindim senin adına .ya bende sana diycektim otursak ya birgün şöyle bir kahve içsek? müsait miisn ki acaba?

Suzy dedi ki...

girlshygirlguide: teşekkürler...

sequin: Bulmuşsun ya boşver işte, öyle yeteneksiz de deme, mutlaka vardır bir yetenek.

Sezsel by Sezgi: Olabilir... Nerelerdesin şu sıralar? Ben Tekirdağ'dayım, işe başladım ama öyle yemeğim 12-13 arası müsaitim bir de akşam 18 den sonra. Öyle arasında bari bi kahve içeriz.

Sezsel by Sezgi dedi ki...

Tekirdağdayım ama oruçluyum hak verirsin ki sıcak falan. Dışaırı çıkamıyorum :( kendime bir gelyim, ramazana adapte olıyım, mail atıcam sekerım

Suzy dedi ki...

Sezsel by Sezgi: Hadi adapte ol sen, kendini iyi hissedince organizasyonu yapalım.