2 Ağu 2012

Püsküllü Bluz


İki yıl önce İpekyol'dan ilham alarak DIY'lediğim püsküllü atletimi geçen gün iş yerimde giydim. Etekleri uzun olunca kenarlardan bağlayıp, arta kalanı da eteğin içine saklayınca farklı bir model gibi göründü.
Dolaptaki kıyafetlere farklı bir gözle bakabilmek için bir süre onlardan uzaklaşmalı sanırım. Sadece tunik olarak pantalonların üzerine giymeyi düşündüğüm bluzümü etekle giyince proporsiyonlarda bir sorun oldu ve son anda bu fikir çıktı çünkü işe geç kalınmak üzereydi ve kıyafet değiştirecek zaman yoktu.
Bazen az zaman insanı ne kadar da yaratıcı yapıyor...

Bu arada püskülü  ne çok seviyormuşum, yaptığım diğer püsküllülere bi bakın;
Püsküllü şapka (hala çok seviyorum her rengini takabilirim.)
Püsküllü botlar (Bu botların da başına az şey gelmedi, bu kışın sonunda ayrıldım onlardan)
Püsküllü çanta (ara sıra dolaptan çıkarmalıyım onu!)
Püsküllü omuzluk (ne takardıııım:)

21 yorum :

Ayten dedi ki...

Merhaba,çok değişik olmuş.Sevgiler:)))

kavs-i kuzah/ Güzel Şeyler Butik dedi ki...

Suzy yine harikalar yaratmışsın çok beğendim bu halini :) sevgiler...

gooogoook dedi ki...

püskül sevilmez mii:)ben de çok severim, yaratıcı olmuş böylede;)

Unknown dedi ki...

canım mailime ev adresini yollarmısın bugün yollıcam postanı

ilknur oymak dedi ki...

çok güzl olmuş senin bu fizigin beni çatlatacak

Nurşah dedi ki...

çok güzel olmuş Suzy eline sağlık çok yakışmış..

seda dedi ki...

eski saç şekliniz daha çok yakışıyordu

Suzy dedi ki...

Herkese yorumlar için teşekkürler:) eleştirilerse mutlaka değerlendirilecek.

pınariko dedi ki...

şekerim her zaman ki gibi çok şık görünüyorsun.......

zubizup dedi ki...

çook şık

aynur ö. dedi ki...

selam suzy,seni arasıra ama büyük beğeni be ilgiyle takip ederim.yaptıkların bana ilham verir,imrendirir.fakat şimdiye kadar iş ile ilgili birşeyler yazdığını hatırlamıyorum.işe yeni mi girdin yoksa evvelden beri çalışıyormuydun.işyerinle ilgili neden birşey hatırlamıorum ben ya:)yada sadece sana hayran hayran bakmaktan kaçırdım:)
işyerimde giydim derken hangi işyerinden bahsediyorsun yani iş ne üzerine (şirket-kurum-kamu)ve hangi statüdesin onu merak ettim.
umarım ilgili vede meraklı:)bir okurunu cevaplarsın

Suzy dedi ki...

aynur ö.: Selamlar, işe yaklaşık bir aydır gidiyorum yani bir şey kaçırmış sayılmazsınız:) İlk defa şuradaki yazımda :
http://www.lilibebek.com/2012/07/plajda-dantel.html

iş bulduğumu yazmıştım ve ondan kısa bir süre de çalışmaya başladım. Özel bir kurumda hizmet vermekteyim ve henüz çok yeni olmama rağmen iş planlama uzmanı olarak çalışmaktayım. Elbette cevaplarım, bazen iş yerimde sadece yorumları yayınlayıp kaçabiliyorum (zaman darlığından) ama genelde soru olunca dönmeye çalışıyorum cevaplarımla. Sevgiler ve takipte olduğunuzu bilmek güzel!

Demet / Demetoloji dedi ki...

Çok şıksın canım :) Keşke işyerinde senin gibi güzel giyinen iş bir arkadaşım olsaydı ;)) Bu arada, iş bulmana çok sevindim, içine siner, uzun yıllar memnuniyetle çalışır, bol kazançlar sağlarsın inşallah :)

Esranın dünyası dedi ki...

Her zaman ki gibi harika görünüyorsunuz. Allah nazarlardan saklasın. Maşallah. Rabbim güzel günlerden giymek nasip etsin. Kolay gelsin..

Suzy dedi ki...

Demet / Demetoloji: Keşke benim de iş yeride bir Demetim olsa böyle güzel fotoğraflar çeken, bir de sohpet edebileceğim bir arkadaş... Heh şimdi evrene mesajı gönderdik ya,hemen olur:D Alıştım artık ben:D

Özlem dedi ki...

Ben sizi uzun süredir takip ediyorum ve beğeniyorum. Sonra sizin sayfadan Laçin'i fark ettim ve onu da çok beğendim. Onu da her gün takip ediyorum, sizi de. Şunu itiraf etmeliyim ki: Yayınlarınız ve tarzınız çok benziyor. Bu kötü bir şey değil tabi ki.Hayırlı RAMAZANLAR...

Suzy dedi ki...

Özlem: ben de bu yüzden seviyorum Laçini, yani tazrını sevdiğim için takib ediyorum zaten ama yayınlarımın değişikliği ile ilgili çalışma yapabilirim. Ancak biraz daha fikir verirsen... Mesela uslubumuz mu benziyor, görsel tasarımlarda mı değişiklik yapılmalı yine görüşünü bekliyorum Özlem. Dilerim bomba fikirlerle gelirsin:D sevgiler. Zaten birşeylerde sıkılmaya başlamıştım...

Özlem dedi ki...

Ben sizin ilk paylaşımlarını daha çok beğeniyorum. El emeği şeyler(örgü vb.) ağırlıklı. Diktiğiniz şeyler daha güzel. Mesela saç kesiminiz bile öncesinde daha hoş. Ben eleştirmek için yazmadım. Amacım sadece yorumumu paylaşmak. Sizi takip etmeyi seviyorum. Lili'ye öpücükler... :)

Suzy dedi ki...

Özlem: aksine eleştireceksin tabi canım, fikrin varmış paylaşmışsın, bunda ne sakınca var. Üstelik ben de bir seylerden sıkılmasak bu kadar dikkatimi cekmezdi. Şimdi gelelim fikirlere; örgüyü ben de çok seviyorum ama şimdilik buna ayıracak hiç zamanım yok, hoş olsa da onu da tezimi yazmak için kullanıldım. Sonra geri dönüşümler belki olabilir zaten zaman buldukça ve bomba fikrim geldikçe yapmaya çalışıyorum ama diğer bloglarda çıktıysa yazmıyorum bile blogda. Yani herkes bunun prim yaptığını biliyor ve bu tür şeylere yöneliyor o zaman da zor projeler yapılabilir ancak o da her düzeyde dikis bilene hitap edemiyor. Minik durum değerlendirmesinden sonra bakalım ne kadarını başarıdan. Fikrini paylaştığın için teşekkürler. Yanımda oldugun için de, deger verilmiş gibi hissettirdin:) kocaman sevgiler Özlemcim...

Melislicious dedi ki...

harika bir fikir bayıldımmmmmm, çok yakışmış:))))))

Suzy dedi ki...

Melislicious: Teşekkür ederim;)