4 Eyl 2012

Sonunda döndü!


 Bu yaz öyle değişiklikler var ki bizde... Mesela Lili yıllardır evde duran motordan korkmayı bıraktı ve kullanmaya geçti. Kullanmakla da kalmadı slalom atıyor desem bilmem inanır mısınız?


Bir diğer değişiklik de ayrılık meselesi. Önce işe gitmem çok tuhaf duygular uyandırdı onda. Ben işe gidiyorum diye yaz okuluna gitmek onu biraz üzdü çünkü yazın gelen öğretmeni kendi öğretmeni değildi. Biraz anneannede de kaldı ama bu da sıktı. Babaanne ile yazlıkta kalmasını ise teklif bile edememiştik babacıkla. Ne olduysa kendisi istedi babaannede kalmayı. Tabi yazlığında değil bahçeli evinde ama yine de bize 1 - 1,5 saat uzaktı. İlk defa bayramdan önce kaldı bir gece. Sonrasında bayramdan dönünce tekrar istedi. Bizler ilk gecelerde diken üstünde iken en son bizi geçen hafta bıraktı ve tam bir hafta gelmedi. Bu bir rekor! Onsuz tam bir hafta kaldım ve çok zordu çok. Özleyip fotoğraflarına bakmak ve iç çekmek... Ne zormuş!
Neyse ki sonunda döndü...

5 yorum :

Swotpisces dedi ki...

canım ya, özlenmez mi...

Cessie dedi ki...

O-hoo
Koca kız olmuş artık Lili :)

Tiffany dedi ki...

She is so pretty and cute! Thank you for sharing.

gooogoook dedi ki...

Canım lili artık büyüyor baya baya:) hakikkatten özlemişsindir;)

Adsız dedi ki...

Harikasınız lilli çok tatlı ve çok şeker sizi de her gün takip ediyorum dikiş konusunda çok başarılısınız harikalar yaratıyorsunuz işe gidiyorum demişsiniz dikiş dışında ne iş yapıyorsunuz .SEVGİLERLE.HÜLYA.