6 Şub 2013

Sevgiliyi Hangi Hediye Mutlu Eder?


Sevgiliyi mutlu edecek hediyeler ona özel olduğunu gösteren hediyelerdir. İsmine özel tasarlanmış bir yüzük, bileklik ya da kolye onu mutlu etmeye yetecektir. Dilerseniz aşkınızı ölümsüzleştirmek için ikinizin isimlerinin yazılı olduğu hediyeler de seçebilirsiniz.




you Design adlı takı markası, sizlere bu özel hediyelerinizi hazırlama sözü veriyor. Sadece Lidyana.com’da satılan bu takıları istediğiniz gibi tasarlatmanız mümkün. Pembe, sarı ya da beyaz altın kaplama seçenekleri ile hazırlatacağınız kişiye özel tasarımlar ile sevgilinize ne kadar değer verdiğinizi gösterme imkanı bulacaksınız.



Lidyana.com’da kişiye özel tasarımların yanı sıra dünyaca ünlü markalara ait ürünleri de bir arada bulabilirsiniz. Ariş Pırlanta, Divas Diamond, Atasay, Romeo Pırlanta, Damas, d’Arc, you Design, Nina’s, Calvin Klein, Tiffany & Co., Dolce & Gabbana, Burberry, gibi önemli markalar Lidyana.com’da sevgilisine sürpriz yapmak isteyenleri bekliyor. Lidyana.com, Tuba Ünsal’ın takı ve aksesuar paylaşımları ile zengin kombin önerileri sunarak Sevgililer Günü hediye seçiminin en doğru adresi olmayı başarıyor.

Sevgililer Günü hediye seçiminde Bonus'a özel %20 indirimden ve Şubat ayına özel kargo bedava uygulamasından yararlanmak için alışveriş keyfinizi Lidyana.com'da yaşayabilirsiniz.

Unutmayın, her kadın takı ve aksesuara bayılır. Çünkü şıklık detaylarda saklıdır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 yorum :

Unknown dedi ki...

Very good accessorize:-) all

Adsız dedi ki...

her kadın die genellemesek :) sahsen ben takı vs deil güzel bir yemek yada kredi kartını tercih ederim :)))) hehehe

Unknown dedi ki...

Fantasticas joyas!!

LOVE J dedi ki...

Great post! please check out my blog and if you like it, please follow me on Google Friend Connect and Bloglovin, I promise to do the same for you! xx
www.love-joice.com

Unknown dedi ki...

merhaba canım,blogumda güzel bir çekiliş/etkinlik var gelmek istersen sevinirim ve beklerim :)
http://sevonugozunden.blogspot.co.uk/2013/02/cantani-gosterilk-cekilisetkinlik.html
sevgilerle ♥♥♥