1 Şub 2013

En güzel sevgililer günü hediyeleri çiçeksepeti.com'da

Bu gün harika yeni parfümümleyim ofiste. Hatırlarsanız çiçeksepeti.com'dan aldığımı yazmıştım. Sipariş verdiğimden bir sonraki iş günü hediyem geldi. Elime ulaştığında paketin açılışını fotoğrafla size sunmak istedim ama her aşamayı fotoğraflarken içindekine bir an önce dokunma heyecanını yukarıdaki fotoğraftan anlarsınız herhalde.  Parfümüm harika bir şekilde paketlemiş ve dahası kutunun içinden indirim kartı, araba parfümü, tebrik kartı gibi minik sürprizler de çıktı. Hepsinin üzerinde "sevdikleriniz için..." yazdığından ben de her birini başka bir sevdiğime hediye ettim. Böylelikle harika bir alışveriş olduğunu paylaşmalıyım.

Sevgililer günü için yüzümüzü kara çıkartmayacak bir alışveriş ve birçok hediye fikri ile birlikte çiçek ve hatta çikolata da aynı sepette gelsin istiyorsanız bence kesinlikle en pratik fikir çiçeksepeti.com olur.

Hala sevgilinize ne alacağınıza ya da hangi sürprizi yapacağınıza karar veremediyseniz siteyi ziyaret ederek sevgililer günü hediyeleri ve sevgililer günü çiçeklerine bir göz atabilirsiniz.

2 yorum :

Selnur Güneş dedi ki...

kalbim kırılıyo sevgililer günü yazısını gördügüm her yerde. :(

gooogoook dedi ki...

Güle güle kullan tatlım Parfüm harika, alışveriş önerisi ise kesinlikle değerlendirilebilecek türden, çok teşekkürler.