19 Şub 2013

Yılan derisi baskılı etek



Bu aralar yılan derisi baskılarından gidiyorum (geçen hafta insagramlamıştım @lilibebek). Aslında kışın beyaz rengi kullanmaktan çekinsem de bu kalem eteği kombinlemek beni fazla zorlamadı. Dikimi elbette çok pratik, basit bir kalem etek. Kumaşı minik bir parça olmasaydı muhtemelen Mango'nun bu pantalonunun benzerini giyiyor olabilirdim şu anda (ilham kaynağım olur kendisi) ama buradaki eteğine de yaklaşmışım aslında.


Kazak: Eşimin kazağını 10 derece daha yüksek ısıda yıkayınca bana oversized kazak çıktı istemeden, çok da seviyordu yazııık:( Yine de "ben yaptım" yazıyorum ama yaptığımdan hiç gururlanmıyorum ama hiç!
Kolye: Kelepçe oyuncağı bozup yaptım. Yapım aşamaları sürprizli bir şekilde gelebilir DİKKAT!!!
Çanta: Stella Mc Cartney DIY (bana ait)
Çorap: Penti (Bir süredir yıpranmış çorap giyermiyim diye kendimle savaşıyordum, ben kazandım;) Bayılıyorum ona, indirimdeydi; kaldıysa kapın gitsin çok sıradışı ve harika hissettiriyor.

7 yorum :

Kardeşler Nikah Şekeri dedi ki...

Kombin çok şık olmuş,çok uyumlu..Eteğinizi,montunuzu hatta çantanızı bile kendiniz yapmışsınız..Harika olmuşlar..Ellerinize sağlık..

gooogoook dedi ki...

Evet çok hoş duruyor gerçekten, o kumaşlar zaten biz birşey yapmak istediğimizde hep farklı ölçülerde kalmış olup, bizleri deli edebilirler, ancak bu kumaş etek olarak da güzelliğini fazlasıyla yansıtabilmiş. Güle güle giy canım, sevgiler.

Melislicious dedi ki...

valla bu postun bir sürü ilham verdi:))) en eğlencelisi eş kazağını yanlışlıkla küçültme, ama bu neden biliçli de yapılmasın dimi, denemek lazım:P
eteğe ve çoraplara bayıldım, eskitilmiş görünümlü çoraplar nasıl durur acaba derdim ben de cesaret edemezdim ama süper durmuş.
tabi bide kelepçe kolye, bence fenomen olacak o kolyen birsürü yabancı blogger'da da göreceğimize eminim senin bu kolyeni:)))

ANTİGONE dedi ki...

benim de bu desenden kadife bir elbise dikmişliğim var 3-4 sene önce. ama çok sevsem de sık giyemiyorum. yekpare olunca fazla dikkat çekiyor. çok güzel olmuş canım, çok da yakışmış ;))

beijaa vintage dedi ki...

güzel bir kombin olmuş ;)

KendinDik.Com dedi ki...

Bayıldım!! sadece başlığa bakıp yazıyı açmasam derdim ki "ben yılan derisi desen sevmem kiiii" derdim. ama nefis olmuş! :) gözlerim bundan sonra benzer desenli kumaşları arayacak :)

Unknown dedi ki...

Kombin süper etek ayrıca harika çok beğendim :)