14 May 2013

Anne hediyesi ve yine o pantalon


  Annemin hanım hanım bir stili var yıllardır taklit ettiğim. Bu fotoğraflara bakarken; "Amma da ona benzemişim!" diyorum. Nasıl benzemem ki? Üstümdeki t-shirtü o hediye etmişti bana. Aslında ben olsam asla almam bu t-shirtü ama anne hediyesine hayır denilmiyor malum. E zevk ve seçim annemin olunca sonuç da ona yakın oluyor... Böyle bir t-shirtü nasıl kombinlesem ki diye düşünmeye kalmadı elimdekileri onu taklit edercesine üstüste koydum ve işte annemin stili. Romantik bir görünümün vazgeçilmezi dantelli hırka, vintage stilde kendi diktiğim (bloğumun son günlerindeki her postunda boy gösteren) Audrey Hepburn pantalon ve annemden mint yeşili t-shirtüm.


Dedim ya hep annem gibi giyinirdim bir zamanlar ama zamanla yeni görünümlere bürünmek istedim. Artık biraz daha erkeksi görünmek, androjen giyimler - maskülen tarzlar bana zıt gelmiyor. Tam da bunlara alışmışken böyle sıradan bir parça bu nedenle bana kabul edilemez gibi geldi ama gün içerisinde edilen iltifatlara bakılırsa buralarda kabul edilen tarz bu olsa gerek.
 

  
Pantalon kalıp: Burda 2010 / 02
model: 111
Not: Bloğumdaki güneş gözlüğü çekilişine katılarak bedava Firmoo.com gözlük kazanma şansını kaçırmayın. Bir de choies.com sponsorluğunda çok güzel kıyafetler kazanma şansınızı da buradan değerlendirebilirsiniz.

1 yorum :

Limon çiçekleri dedi ki...

Aslında tamda benim sevdiğim tarz.Çok yakışmış..