17 May 2013

İlk Alexander Wanglarım / My first AW Shoes


 I still can't believe that i own them. They are sleeping in my shoe closet now and i'm writing about them. What an exciting moment:D

Hala onlara sahip olduğuma inanamıyorum. Şu anda dolabımda uyuyorlar ve ben onlar hakkında yazıyorum. Anın mükemmelliğine bakın.


 I find them here on Choies.com. I love shopping but shopping from choies.com is a special pleasure. Because i don't have to wait too long for my package. Usually it comes in one week. But if you choose this product you have to wait a little bit because it's hand made and it takes time making it. (But it worth i promise!) The quality of this shoes is amazing.

Onları burada, choies.com'da buldum. Alışverişi seviyorum ama choies.com'dan alışveriş yapmak başka bir zevk doğrusu. Çünkü fazla beklememe gerek kalmıyor, aldığım ürün bana bir haftada ulaşıyor. Gerçi bu ayakkabyı alırsanız bir süre beklemek zorunda kalırsınız çünkü el yapı olduğu için yapım süresi biraz uzun sürdü, metanetinizi koruyun buna değiyor! Hayatımda gördüğüm en kaliteli ayakkabılar kesinlikle.


Shoes / Ayakkabılar - Choies.com, Panths / Pantalonlar - Colin's, Jacket / Ceket - i made / ben diktim, Handbag / Çanta - Paolo Boticelli



6 yorum :

gulsah aydin dedi ki...

İnanılmaz güzeller..Güle güle kullan canım...

Elift dedi ki...

Çok güzelmiş, güle güğle kullan..Ah bir de İstanbul'un yolları ve kaldırımları keşke bu tür topuklularla yürümeyi kolaylaştıracak hale gelebilse..Balerine döndük parmak uçlarımızın üstünde delikleri gedikleri hoplamaktan..:))

Suzy dedi ki...

gulsah aydin: Çok sağ ol canım, inan varlıkları bile bana ne kadar şanslı olduğumu hissettirmeye yetiyor:D hep gülüyorum:) O fotoğraftaki tavşanı öp benim için.

Elift: Çok güldürdün beni elif yaa:D Balerine döndük - hiç aklıma gelmemişti:D Tekirdağ da öyle sorma:(

Unknown dedi ki...

çekilişime beklerim
http://nursfashion.blogspot.com/

jash dedi ki...

gerçekten olağan üstüler. çok isterdim ama artık giyemiyorum topuklu. taban çökmesi denen melet geldi buldu beni. bu arada bloguma beklerim :) www.kozmikcadi.blogspot.com

gooogoook dedi ki...

Hakikatten Harika görünüyor canım içinde çok rahat ettiğini tahmin ediyorum, Yumuşak bir deri olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil;) beklediğine değmiş güle güle kullan canım. Öptüm.