9 May 2013

Mavi pantalon


Pantalon kalıp: Burda 2010/02
model: 111

İş yerinde yoğun günlere girildi. Gözlerimden de belli olduğu gibi çok yorgunum. Bu yoğunlukta şık görünebilmeyi gömleklerime, rahat olmayı da kendi diktiğim şu meşhur Audrey Hepburn pantalonlarıma borçluyum. Aynı pantalonu kışın siyahla giyerken bu aralar beyaz gömleklerimle kullanmaya başladım bile. Son zamanlarda mavi - beyaz uyumunun da favorim olduğunu ekleyeyim.



Gözlük: Firmoo.com (bu modele bayıldım), Gömlek: Zara, Pantalon: Ben diktim:), Ayakkabılar: vintage, Çanta: Martello

NOT: Firmoo.com'dan güneş gözlüğü kazanmak için lütfen buraya; çekilişimeee! Daha sonra da buradaki linke tıklayarak bir de yazlık bir kıyafet kazanabilirsiniz. Acele edin her gün 2 kişi kazanıyor;) 

4 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

bu modelden dikmezsem çatlıycam valla ;p

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş .iyi günlerde giy.tam sana göre:) ben de bu pantolondan diktim.bel,basen oturuşu harika fakat bacak kısımları bol.sanırım sen daralttın.nasıl yaptığını paylaşırsan sevinirim.irem

Suzy dedi ki...

irem: Üstüne oturan skinny bir pantalonu kalıbın üstüne koyup daraltabilirsin. Tabi esneklik oranları yakın olmalı. Ben ezbere bol gelmeye başlayan yerleri göz kararı daraltıyorum bazen. Bazen de kalıbın üst kısmını bu pantalondan biçip alt kısmı da üstüme oturan likralı dar kotlardan çıkarabiliyorum. İlk önerdiğim yöntem en pratiği bence.

Pembegrihayalim dedi ki...

Cok guzeeelll rengine bayildim.ben birtane dikebildim ama nedense bu aralar pantalon dikme istegi geldi sizleri gorunce;)