21 May 2013

Shoe Hunger



Whenever i enter to choies.com, my first click is on shoes link. I can't prevent myself from doing this and there is always one more pair that i need. What kind of a hunger it is, i can't describe. But choies.com going to add new shoes on their site and my illness is growing up and up. At last, i decide not to fight against my desire because my decisions at last days are making me glad and feeling pleasure from life.
Choies.com'a ne zaman girsem ilk işim ayakkablar linkine girmek oluyor. Kendimi bunu yapmaktan alıkoyamadığım gibi her zaman ihtiyacım olan bir çift daha buluyorum. Nasıl bir açlık ki bu, tanımlayamadığım. Gerçi choies.com her gün yeni ayakkabılar eklemeye de devam ediyor ve benim hastalığım da gittikçe artıyor. Sonuçta bu hastalıklı duruma karşı savaşmamamayı seçtim çünkü son zamanlarda yaptığım ayakkabı seçimlerim beni müthiş tatmin ediyor ve hayattan zevk almamı sağlıyor.


Look at these black beauties... I must confess that i had no idea that they are a pair of Alexander Wang creations. When i take them in my hands i couldn't beleive in my eyes that i again chose his style and i asked myself that moment; "How can a man could know that much better what a woman would need - want and choose?". Genius doesn't he?
Şu siyah güzelliklere bakın... İtiraf etmeliyim ki onları seçerken birer Alexander Wang tasarımı olduklarıyla ilgili hiç bir fikrim yoktu. Onları elime ilk aldığımda gözlerime inanamadım ve o an aklımdan; "Nasıl oluyor da bir adam bir kadının neye ihtiyacı olabileceğini, isteyebileceğini ya da seçebileceğini bu kadar iyi bilir?" sorusu geçti. Dahi bir tasarımcı değil mi?

 
My order from choies.com came quickly in about 10 days and while i was waiting with the inspiration of the shoes, i designed these pants for me with this geometrik print on it.
Choies gönderimi yaklaşık 10 gün içerisinde gönderdi ama ben de beklerken boş durmadım ve ayakkabıların verdiği ilhamla bu geometrik desenli pantalonu diktim.


Click here to learn ho to DIY this Stella McCartney bag.
Stella McCartney çantayı DIYlemek için buraya bir tık.


Pantalon kalıp: Burda 2010 / 02
model: 111

8 yorum :

Content Director - Strong Female Leaders dedi ki...

I feel the same way when I enter H&M - can't get away from shoe shopping. By the way, love the pants.
Beauty Fashion Skin Care Blog - Girlie Blog Seattle | Cheap Makeup Reviews

ANTİGONE dedi ki...

ayakkabılar harika gerçekten. ben de bu tarz beyaz bir ayakkabı beğendim ama süet olduğu için emin olamadım. kolay kirleniyor mu? bir de numarası tam geldi mi?

Ebrushka Blog dedi ki...

çok beğendim...

Suzy dedi ki...

ANTİGONE: Siyah olduğu için boyama avantajım var, bence beyaz kirlenince çözüm daha zor olur. Yoksa numaraları tam geliyor canım.

ANTİGONE dedi ki...

bu arada pantolona da bittim!!!

şenay dedi ki...

Reklam yapıyorsunuz artık sizi tıklamıycam

şenay dedi ki...

Sponsor burmuşuz reklam yapıyoruz sizi diy projelerden dolayı tıklıyordum ama artık asla

Suzy dedi ki...

şenay: Sponsor bulmanın nesi kötü olabilir anlayamadım Şenay'cım ama istemiyorsan tıklama tabi. DIY projeleri hayatımın şekli benim zaten ve artık benim okurlarım bir çok şeyi yapmanın pratik yolunu kendi de geliştirebiliyor ve hatta benimle bile paylaşıyor. Onlara da bloğumda yer veriyordum zaten ve yine olsa yine veririm. Hayat değişkendir ve şekline uymak lazım diye düşünüyorum. Bu sıralar bu şekildeyim, bakarsın yarın şiir yazarım bloğumda... Hayat ne getirirse;)