1 Ağu 2013

İlham veren detaylar



 Dünkü postumdaki eteğimin ilham kaynağı üzerimdeki bu transparan detaylı t-shirttü. 


Aslında çan etek modeliydi ama bir gece oturup onu kalem eteğe çevirdim ve araya transparan şeridi ekledim.


 Öncelikle eteğin alt kısmını başka bir kalem eteğimi kalıp olarak kullanarak daralttım ve sonra araya şerit olarak kestiğim tülü üstten zigzagla diktim. En sonunda dikkatlice kumaşı alttan kestim ve işlem bitti. Amatörce ama sonuç çok keyifli.


 Çevremizdeki her şey hayal dünyamızı besliyor. Bir yandan kendimizi geliştirirken bir yandan da öğrenmek ve başka başka şeyleri sevmeye başlamak bir şeyleri değiştirmek için itici bir kuvvet oluyor. Benim de ilhamım çoğunlukla kıyafetlerime işliyor. Şimdi sırada beyaz eteğim var. Onun içinse birazcık daha farklı bir planım var.


T-shirt: SHEINSIDE,
skirt / etek: DIY, sandals / sandaletler: eski sezon Diveresse, ayakkabılar / shoes: Choies, gözlükler / glasses: Firmoo, Şeffaf Kolye / Transparent necklace: DIY


Not: Çekim için Muji'ye ve mekan için gamlı baykuşa teşekkürler...

6 yorum :

Unknown dedi ki...

İlham veren detaylar detayları tam olarak bilmemde canım ilk resmi kim çektiyse artık dergi kapaklarındaki resim gibi olmuş süper yani

Çiy Tanesi dedi ki...

Çok hoş olmuş ellerinize sağlık.

JaNJaN dedi ki...

guzel olmus ellerinize saglik

incir dedi ki...

Sheinside sizindemi sponsorunuz lacintenel gibi

Muj dedi ki...

Senin fotolarını daha nerelerde nerelerdeeeee çekeceğim ben :) Dünya çok küçük artık bize canım benim:))) Not:Liloşumu özledim ayrıca o daha güzel poz veriyor bana mucuks

Suzy dedi ki...

Melisa: Teşekkür ederim. Fotoğrafları arkadaşım çekti. Mesleği dişçilik olsa da harika hobilerimizin gücünü birleştiriyoruz ve güzel şeyler oluyor.

Çiy tanesi: Teşekkür ederim.

Janjan: teşekkürler.

incir: evet, sadece sheinside değil yan tarafta görülen tüm logolardaki firmalar sponsorum ve artık bir Türk firması orada yer almalı diliyorum.

Müj: Bu sıralar tatilde Liloşka babasıyla. Söyleyeyim de getirdin onu sana. Yeni şarkıyı söylet ona. Polly pocket şarkısı de: OYEEE OYEEE de. Her akşam gösteri yapıyo bize.