31 Tem 2013

Modayı kime sorsak!




Bir sürü alışveriş sitesi maillarımı doldurup duruyor; Markafoni, Trendyol, 1V1Y (ki çok severim) ve Lidyana gibi... Benim gibi elbiseleri çok seven birine bu yapılmaz gerçekten. Her birinin içinde gezinirken saatlerim gidiyor. Elbiseler bitince etekler, derken ayakkabıları taramaya geçiyorum sonra çantalar kaçmaz tabi. Bu durumda olan diğer kızlara bir haberim var. 
Modasor'da bütün alışveriş siteleri bir arada. Böylece benim gibi elbise arayacaksanız tek bir sorgu ile istediğiniz kriterlerde elbiseler her alışveriş sitesine ait fiyatla ekranınıza dökülüyor. Çok kullanışlı değil mi? Üstelik bu online mağazaların modasora özel indirimlerinden de yararlanabiliyorsunuz.
Sadece elbise değil tabi, ayakkabıları da bu şekilde sorgu ile bu defa en iyi yüzde indirim olarak sıralarsanız aynı markanın ürününü çok daha uygun fiyata bulmanız mümkün olabiliyor. Yani yüzde indirim filtresi ile en iyi indirim oranını bulabiliyorsunuz. 
Çantaları markasına göre sorgulayıp spor kıyafetleri seçenekleri ile hafta sonu kaçamaklarınız için gerekli aksesuar çözümünü sağlayabilmenizin yanında, çocuklarınız için çocuk giyim kategorisinden alışveriş yapabilirsiniz.
Diğer filtreleri üstteki fotoğrafta solda görebilirsiniz. Mesela "bu gün gelenler" ile sanal mağazalara eklenen en yeni ürünleri görüyorsunuz. "Çok satanlar"la kızların en tercih ettiği ürünleri görüyoruz. 
Portfolyosunda bulunan hediye siteleri ile sevdiklerinize en güzel hediyelere de ulaşabilirsiniz. On binlerce ürüne ve onlarca mağazaya, tek bir siteden ulaşmak için doğru bir adres.

Hiç yorum yok :