5 Kas 2013

Abiye Elbise Seçimi


Kış düğünü soğuk renklerle olur.
Bakınız yukarıdakiler.
Baştaki pembe bu kış, olmazsa olmaz tek omuzlu abiyeler, asimetriyi sevenler için gelsin. Tabi sıcak renk sevenler bu modele göz atabilirr #SD0062331 .
Benim seçimimse gri olanı. İplerle yapılan çalışma öyle güzel ki dekolteye ihtiyaç duyulmamış. 
Ortadakinde omuzlardaki işlemelerin verdiği asalete bayıldım. 


 Mint elbise; Şık ve zarifim ama tarzım var diyor. İşte burada böyle diyen bir elbise daha var #SD0062221.Bu ikisi bomba.
Beyaz elbisede; dekolte ve boyun arasındaki cazip pencere detayı büyüleyici.
Hardal elbise; Kırışıkların bir kumaşa daha çok yakışacağını düşünemezdim. Kesinlikle ütülemeden giyeceğim bir abiye olur bu.
İçimdeki rönesans kızına ithafen gri elbise...  büyük fransız malikanelerinin antik salonlarında uçuşan bu elbiseyle dolaşmak ve büyük salonda piyano konseri vermek. Baksanıza kollardaki o dekolteler gizli mi kalsın şimdi?
Derin sırt dekoltesi seven cesur kızları unutmadım. Buralarda ilginizi çekecek çok ilginç modeller var kızlar: #SD0061075 ve Asos Sırtı Açık Elbise.



Gelelim minik kokteyllere. Efenim sade olunuz benim yaşımdakiler;) ilk iki görsel bize.
Son iki tanesi ise mezuniyet için elbise arayan kızlarımıza. Peki neden kolyeler ve çantalarla eşleştirdim derseniz; 100 üstünde sipariş et hediye kazan kampanyasından sizi haberdar etmek için tabi ki. Son dakkaya kalmaz abiye işi. Şimdiden hediyelilerden kapıp bir taşla iki kuş vurmalı.

2 yorum :

Adsız dedi ki...

Omuzlardaki dantellere ben de hayran kaldım. Bir kış gelini olarak kesinlikle kışın beyaz tenli gelinler için çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

keskin makas dedi ki...

hepside çok güzel ikinci sıradaki tercihim