28 Kas 2013

Deri şort; deneme 1-2


Şort giymek cesaret ister ama deri şort giymek biraz daha fazlasını ister bence. Bu yüzden dikip dikmemekte çok tereddüt ettim. Nihayet karar verildi!


İddialı olma kavramını şortla birlikte giydiğiniz hayvan desenli bir çorapla ikiye katlayabilirsiniz. Diz üstü topuksuz çizmelerle de iddiayı yarıya indirebilirsiniz. Dikkat; "Diz üstü ve çok yüksek topuklu çizmelerle görüntü farklı bir anlam ifade edecektir". Amman diyorum, dikkatli! Öte yandan zıtlıklar yaratarak sıra dışı bir görüntü yaratmak için ilk resimdeki gibi kısa botlar ve dantelli çoraplara ne dersiniz? Ayrıca böyle iddialı iken takacağınız aksesuarlar da biraz çarpıcı olabilir. Aşağıda!


Taşlı tırnak yüzük: Foymall
Bıyık ve kalp kolyeler: burdan
Kazak: Pazardan
Şort: ben diktim
Zebra çorap: Penti
Diz üstü çizmeler: Vagabond
Kosa botlar: Mudo (burada satıyorum)

7 yorum :

Unknown dedi ki...

elinize sağlık tüm deri dikişleriniz harika olmuş. veee daha öncedende söylemiştim bu saç harika oldu bu şekilde hem yüzünüz çıktı hemde çok cool ve çekici duruyorsunuz. :))

Ebrushka Blog dedi ki...

Yani baştan aşağı iddialı :) Ben uzun çizmeli versiyonu daha çok sevdim.

darkolivee dedi ki...

bende uzun çizmeli versiyonu diyorum :) vee uzun çok topuklu çizme olayına katılıyorum aman dikkat :D

Suzy dedi ki...

DIKIS VE DIY: Aslında saçmın modelini değiştirmedim, sadece arkaya doğru fön çekiyorum ve farklı bir görünüm kazanıyor. Sıkılınca değişik şeyler deniyorum, bazen kuaför taradığı anda aklıma geliyor ve aynı modeli farklı kullanabiliyorum böylelikle. Beğenmeniz çok hoşuma gidiyor. Teşekkür ederim fikirleriniz için.

Ebru Bayrak: Biraz öyle seviyorum böyle olmayı;) Uzun çizme ama benim de favorim. Çünkü hem rahat, hem sıcacık, şortla bu soğukta zor iş;)

darkolivee: haha, yapanlar var ama şık olayım derken çirkin olduklarını fark etmiyorlar. Bazıları ise topuklu bile olsa şık ve cool görünmeyi başarıyorlar. Bu yüzden dikkat dedim.

Şahin Şirin ERDEM dedi ki...

çok hoş, güzel ve seksi duruyorsun.. kıyafet çok yakışmış..

mine dedi ki...

aaa taşlı tırnağı ilk defa gördüm hoş duruyor
bu arada şok pek hoş giyebilene aşkolsun : )

Unknown dedi ki...

Bence dikmekle doğru bir karar vermişsiniz ,çünkü çok yakışmış.uzun çizmeli kombini ben çok beğendim.