6 Kas 2013

Ekose ve örümcek ağı


Helloween geçti ama sembolleri aklımda fazlaca kaldı. Cadılar, bal kabakları, hayaletler, yarasalar ve örümcekler bu bayramın sembolleri.
Kutladığımdan değil, amacını bile bilmem, bana kalırsa çocuklar için bir çeşit şeker bayramı gibi ama güzel olanı büyüklerin de kostümler giyerek çocuklar gibi eğlenmesi. Bilmiyorsan oku derseniz nedense her şeyi okuyasım da yok. Genele baktığınızda amaçları sadece sıradışı bir kaç gün yaşamak. 


Son zamanlarda aklıma en çok takılan trend de ekoseler diye yazmıştım zaten. Ekoseleri bu kış ağırlıklı olarak siyah ve kırmızı renklerinde vurgulamışlardı sevdiğim yabancı bloglar sezon başında. 


Bu kombinde iki trendin etkisinde iki desen birleştirdim. Ekose ve örümcek ağları. Ekoseleri floral desenlerle bile kombinleyenler olunca örümcek ağları çok da göze batmıyor özellikle arada onları birbirinden ayıran ve mesafe koyan düz bir renk olunca. O görev deri elbiseye ait. Eğer farklı desenleri kombinlemek riskli geliyorsa renk proporsiyonunda ağırlık olarak düz renk kullanmak pratik bir fikir olarak değerlendirilebilir. Çizginizden de fazla uzaklaşmak zorunda kalmazsınız. 


Ekose gömlek: 90'lardan vintage (DIY burada)
Deri elbise: Persunmall
Örümcek ağlı çorap: Benzeri burada
Ayakkabılar: Burdan

4 yorum :

Antonella C’est Moi dedi ki...

beautiful look, kisses

Adsız dedi ki...

10 Puan 5 Yıldız!Çoraplar harika, önerdiğin sitenin free shippingi olması çok iyi.

Melislicious dedi ki...

çok sevdim!!!! Hellowın'ın en güzeli olmuşsun:))) ben de amacını bilmesem de çok özeniyorum hellowen'a ya biz de kutlasak keşke:))))
deri ve ekose ikilisine bayıldım, saçlarının rengi açıldı mı sanki değişik geldi ama hoş olmuş..

gooogoook dedi ki...

Çok beğendim Suzy, ekoseyi zaten severim, deri ve örümcek ağ çoraplar harika. Masalsı şeyleri sevdiğini biliyorum;) dolayısıyla cadılar bayramı geçse de insanın içindeki masal diyarı hareketli oldukça bu güzel yaratımlar bitmez;) Sevgiler.