21 Kas 2013

Gençleşip güzelleşelim



Yıllar önce izlediğim bir Televizyon showunda eski ve hala güzel mankenlerimizden birinin çantası karıştırılıyordu. Rujlar, rimeller fora... Fakat sunucu kurnaz, hemen sordu cildindeki ışıltıyı hangisinin sağladığını. Mankenimiz dürüstçe  minerali pudrasının sağladığını söyledi. Sunucu dayanamayıp markası RTÜK'e karşı bantlanmış pudrayı alıp eline sürdü ve o anda gözlerim televizyona mıhlandı kaldı. Nasıl güzel sedefsi bir parlaklıktı anlatamam. Sunucunun sosyal hesaplarından mankenimizin pudrasının markasını öğrendim ama bu defa da onu bulmak var! Sadece yabancı sitelerde buldum, fiyatı da malum.
Bu gece yine aklıma geldi de şöyle bir araştırayım dedim internette belki artık TL cinsinden bir fiyatla alabilirdim mineralli pudrayı. Buldum bulmasına ama aradan geçen yıllar içerisinde cildim artık daha kuru ve mimik kırışıkları olduğu için altına sağlam bir besleyici de gerekiyor öncelikle.
Siteyi okudum, alt üst ettim ve bioderma cilt bakım ürünleri ile işe başlamaya karar verdim. Sadece kuru ciltler değil tabi ki çok daha problemli ve hassas ciltlere özel serileri var ama ben o mineralli pudra için neler yapmam ki, onu o kadar çok beklemişken...
Şansıma "dermoeczanem.com" indirim ve promosyon dolu. Bioderma ürünlerinin indirimleri %50'lere varıyor. Yanılmıyorsam benim için kuru ve nemsiz ciltlere özel Bioderma Hydrabio serisi yeterli olur, olmazsa çok kuru ve atopik ciltler için üretilmiş Bioderma Atoderm serisi kesinlikle işe yarar.  Ürünleri kofre halinde alınca ücretsi kargonun keyfini de çıkarabilirim pek tabi.
Hem alışveriş hem güzellik. Son olarak şu sır gibi sakladığım sihirli mineralli pudrayı açıklayayım istiyorsanız; "Youngblood". Taktım gençleşmeye bu gece ama napayım bu sitede kampanyalar süper. Hepsini birden alınca pahalı gelmez mi diye düşünmüyorum çünkü taksit imkanım da var. Bir anda bir yıl kullanacağım ürünlerin parasını ödemek zorunda da bırakılmamışım mis gibi alıcam tabi. Her ay güzelleştiğim kadarının taksidini öderim bankaya. Uzun vadeli düşünelim öyle değil mi! Güzelliğimize yatırım yapalım.

3 yorum :

MAYdesignorg dedi ki...

merhaba ben türkiyede buldum sanırım bahsettiğiniz pudra budeğilmi?

ttp://www.ybmineralmakyaj.com/content/hi_definition_hydrating_mineral_perfecting_power.aspx

ben-ce dedi ki...

fiyatı yazmıyor o sitede ama

Suzy dedi ki...

Yazmıyor demek ki satışı yok. Yukarıda linkini verdiğim sitede ise çok makul fiyata satılıyor zaten.