3 Oca 2014

Fırfırlı Elbise - Lili



İstanul'da katıldığımız bir düğün için Lili'ye elbise dikmem gerekti. Aslında evdeki elbiseleri gayet güzel ve hala giymedikleri var aralarında ama ne yapalım annanesi ona şöyle şık bir düğün elbisesi dikmemi istedi ben de elimden geleni yaptım.


Kumaş alışverişine çıkmayı düşündüm önce ama evde, sponsorum Baykumaş tarafından gönderilen harika penyeler ve danteller vardı. Hatta tüller... Tabi ben aklıma ilk geleni dikmeye koyuldum. Altta penye bir astar dikip üzerine fırfırları önceden büzdürerek sonra penye elbiseye diktim.


Bir yıl önce alıp dolabımda giyilmeden duran dantelli elbisemi de Lili'ye benzemek için giydim ama o kadar hareketli ki doğru dürüst pek pozumuz olamadı. Bakınız: üstteki gif.


Elbiseyi evde giydirince Lili: "Ayy kesin gene gelinden güzel olmuşumdur" demişti. "O ne özgüven o!" dedim içimden. Bayılıyorum onun bu kendini çok seven hallerine.
Düğüne gitmek zorunda mıyız diye çok mızıldandı ama orada bir arkadaş bulması hem onun hem de bizim için güzel bir düğün oldu.

7 yorum :

gullerledikis dedi ki...

İkinizde gelinler gibi olmuşsunuz

Ebrushka Blog dedi ki...

KEsin gelin sönük kalmıştır tatlı şeyy yaaaa :))

nilgunsozveren dedi ki...

Çok guzelsiniz ikinizde :) , maşallah :)

Blogcu Sultan dedi ki...

ikinizde çok güzel olmuşsunuz :)

darkolivee dedi ki...

Oyyy yerimmm
benimkide bugün servise binerken anne biliyormusun ben öğretmenime aşık oldum diyerek gitti
daha hesabını soramadım :D
senin dantel elbisende harikaymış ama
bol bol kullan bence
üstüne deri ceketle filan güzel olur :)

ametist dedi ki...

düğünde beyaz giymek!!!!
kendi düğünümde bayazları giyip benden rol çalan üç kişiyi hala unutmadım ve kara listemdedir üçüde hala.

keşke siz buna dikkat edip beyazı sadece geline bıraksaydınız suzy.Sizden bu davranışı beklemediğim için ve giyecek dünya kadar kıyafetiniz olduğu halde bunu seçtiğiniz için Tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda :(((

umarım sünnet düğünüdür:/

Nilgün Komar dedi ki...

ikinizde harikasınız