9 Oca 2014

Baykumaş'la süslü evler


Baykumaş.com bana mail atıp sponsorum olmak istediğini söylediğinde bu eve taşınmak üzereydim. Dikiş diken biri için daha güzel bir haber olabilir miydi? Kabul ettim ve ekledim; "Bana dekorasyonda kullanabileceğim kumaşlar gönderin lütfen!"
Yeni yıl sabahı annemler ve teyzemlerle aile kahvaltısı  edecektik bizde. Daha önceden diktiğim kırmızı örtüyü serdim ve üstü bomboş geldi gözüme. Aklıma Baykumaş'ın gönderdiği perde kartelaları geldi. Runner yapmaya zaman yoktu ama perdelerin biri soframı süslemeye yetebilirdi. Koştum dikiş odama ve kartelalardan birini kaptım. Her renk vardı şükür ki. Yeni yıl moduna uyacak ve kırmızıya yakışacak birini kesip kenarını geçtim 30sn'de. Çünkü perde örneklerinin diğer kenarları zaten geçilmiş oluyor. Sonra Lili'nin yardımı ile sofrayı kurdum. Kahvaltıdan sonra sofrayı kaldırırken teyzem runner modundaki örtümü aldı elimden. Ben de sizlere gösterebilmek için bir başkasını koyup fotoğrafladım. Aklınızda bulunsun. Baykumaş'ta bulursanız alıp siz de pratik bir şekilde değerlendirebilirsiniz.


7 yorum :

darkolivee dedi ki...

runner güzelde mutfak sandalyelerinin döşemesi de harika bence :)
çok beğendim :)

Adsız dedi ki...

Akıl bir marketing fikri sizin gibi severek takip edilen ve kumaşlarla ortaya harika sonuçlar çıkaran bir bloggera sponsor olmak. Yurtdışında çok iyi işleyen bu sistem dilerim zamanla ülkemizde de yaygınlaşır. Çünkü her birimiz kendi ilgi alanlarımızda seslendiğimiz okuyucularımıza pek çok ürün için ilham kaynağı oluyor bir nevi gönüllü reklam elçisi oluyoruz. Dekorasyonda renkli tasarımları oldum olası çok severim. Çok zevklisiniz...

Blogcu Sultan dedi ki...

çok güzel bir fikirmiş mutfak sandalyelerine de çok yakışmış runner olmuş :)

NeOn dedi ki...

Sandalyelerini ve duvar panolarını çok beğendim, onları da kendin mi yaptın?

Suzy dedi ki...

NeOn: sandalye kılıflarını ben diktim, duvar panoları Ikea'dan:)

Unknown dedi ki...

Quite good blog! Thanks for sharing! Would you like to visit my blog here http://weddingdressale.blogspot.com/2014/01/four-little-one-shoulder-dresses-help.html
Thanks a lot!

Camille Li dedi ki...

Nice design! I like it very much. Would you like to visit my blog http://foreverdressescom.blogspot.com/ I want to share more funny things with you.