27 Eki 2014

Haftasonu sahil yürüyüşü


Bu haftasonu yağmurluydu. Bu güneşli, güzel fotoğraflar geçen haftadan kalma. Eşimle el ele bir sahil yürüyüşü yapmak istedik o Pazar. Lili yelkendeyken ona en yakın olma şeklimiz bu. Özellikle tekne ile açılmışlarsa. Bu arada bir iç giyim sitesinden aldığım yeni eşofman takımımla da fotoğraf çekimi yaparım diye düşündüm.


Lili'ye termal içlik aldığım yazıyı hatırlayacaksınız. Termal içlik ile birlikte kendime eşofman da almıştım. İyi ki almışım. Çünkü kalitesi mükemmel. Üstelik sitedeki fotoğraflardan çok daha güzel. Yaka altındaki taşlı düğmelere her gören bayıldı. Aslında çok çelişkiye düşmüştüm diğer eşofman modelleri arasında ama ziyanı yok nasıl olsa yerli firma olduğu için her an istediğim eşofmanı tekrar alabilirim. Kargo da kapımda iki günde olur.





Bu havada çekim yapmak güzel gibi görünebilir ama rüzgar ne yürüyüş yaptırdı ne de gönlümce fotoğraf çekimi yeni eşofmanlarımla. Böylece görüşmek üzere buluştuğumuz arkadaşlarla birer çay içtik yat kulübünde. Beyler iş konuşurken bizde konu fazla kilolar ve korse oldu.


Aslında doğum kilolarıydı konumuz. Doğum sonrası eski halime 2 yılda döndüm ve bel ölçüm sadece 1cm kalınlaştı yine de bunu annemin bana hediye ettiği korselere borçluyum. Oysa hamilelikte aldığım 30 kilo karşısında doktorum öyle bir fırça bastı ki bana ve en az 5kg üstümde kalırmış diye de bir güzel kodladı. Tabi onun kodlarını annemin dekoderleri bozdu hemen. Oysa çok eski tarihlerden beri kadınlar belleri incelsin diye korse kullanırmış. Bu arada her korsenin bir amacı var tabi. Yukarıdakiler mesela farklı amaçlar için. Kimi beli toparlarken kimi karnı toparlıyor. Hatırladığım kadarı ile benimki o kadar sıkıydı ki, toplanmayan yerim yoktu desem yeridir. Hem komik hem güzel günlerdi. Kendimi öyle tombul yanaklı görmek ne ilginçti.


Arkadaşım, benim kadar kilo almamıştı bile ama ona bu korse meselesini kimse söylememiş. Ben de artık tanıdığım her hamileyi tembihliyorum. Doğumdan sonra korse şart. Eğer sezeryanla ameliyat olduysanız dikişler atılana kadar izin ama ondan sonra sabrınız yettiğince takın. Ben yaklaşık 6 ay kullandım. Sıcaklar beni pes ettirene dek!


İşte böyle dostlarla sohbetle geçirdik koca bir günü. Bazen paylaşmak her zamankinden daha iyi geliyor. 


1 yorum :

Unknown dedi ki...

Bütün doğum kilolarım gitti ama göbeğim kaldı . Üstelik normal doğum olmasına rağmen :( çünkü bana da sıkı sıkı tembihlenen korseye sadece 4 gün dayanabilmiştim :(