11 Haz 2015

Affetmek ve Enerji Oyunları Programı

Son zamanlarda yazdığım yazılarda sadece kendimi şımartmak için diktiklerim ve moda değil de bazı hedeflerin yolunda ilerlerken keşfettiklerimi de yazar oldum. Bu süreçte anladıklarımı yazınca bu konuda beni destekleyen bir kaç kişinin verdiği heyecanla bu konuya biraz daha eğilmeye karar verdim. Çünkü anladıklarım doğrultusunda günlük hayatı algılayış ve yaşayış tarzım şekil değiştirdi ve artık her şey çok daha keyifli olmaya başladı. Bu güzellikleri paylaşmasam olmaz dedim:) İşte bu yüzden karşınızda yeni mini programım "Enerji Oyunları" ile karşınızdayım.
"Enerji Oyunları" programı haftada bir gün yayınlanacak ve tamamen sizin sorularınızdan ilham alacak. Bu arada soru gelmezse ben yine keşfettiğim hayat sırlarını paylaşırım olmaz mı?
Programı oluşturmak için yaptığım on - onbeş çekimde ilginç sorunlar yaşadım. Örneğin anlatmak istediklerimi paylaştığım videoda bir sorun oluştu ve tekrar çekmeye çalışırken sorunlar artmaya başladı. Sonuç olarak şimdilik bilgisayar çekimi ile karşınıza çıkıyorum. Bu işte ustalaştıkça eminim daha güzel kayıtlarda bir arada olabiliriz.
İlk mini programda sizlere affetmeyi anlatıyorum. Affetmek isteyen ancak başaramayan bir okuyucum bana harika bir soru sormuş; "Yoksa ben affetmek istemiyor muyum?"

Bu soru ile başladı bu programın hayali... Sizlere bunu nasıl yazarak anlatabileceğimi düşünürken aklımdan bir ses "Sana kim dedi ki Suzy, yazman gerektiğini?" diye sorunca işte o anda aydınlanma anı;) Tabi ya, videolarla da anlatabilirdim kim tutar bizi;)
Sonuç olarak kendi geçtiğim yollarda kavradıklarımı sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım, lütfen siz de paylaşın, bloğumda yorumlara tıklayarak ya da facebook sayfamda: https://www.facebook.com/Lilibebek?_rdr hatta instagram hesabımdan:  http://iconosquare.com/lilibebek yazabilirsiniz. Her sorunuz ve fikriniz değerli, unutmayın.
Şimdi iyi seyirler:




Hiç yorum yok :