1 Haz 2015

Beyaz Deri Etek ve İstemek

 

Yumuşacık deriler buldum Bursa Kumaş Pazarında. İstediğim bir beyaz bir de ten renkli derilerden aldım ve hayalimdeki etekleri diktim. Oysa kaç zaman önce istemiştim onları giymeyi. Neden bu kadar geç kaldılar hayatıma girmeye acaba? Onları isterken neyi eksik yapmıştım? Yoksa bu kuantum çekim yasası artık beni bıraktı mı ki?



Eveet, eteği artık giyiyorum, huzurla, çünkü fark ettim ki onları isterken çok, ama çok, ama çılgın gibi çok istemiştim. Bu da bana gelme sürelerini uzattı. Çünkü bir şeyi çılgınca istemek ona muhtaç olma hali frekansı oluşturuyor vücutta. Çekim yasası ise tamamen duyguların enerji dili ile çalıştığından sen çekim yasasına dedikçe "Ben muhtacım!" diye sana daha da çok muhtaç kalacağın durumlar gönderecektir. İstedikten sonra bırakmayı bilmek lazım. Tıpkı instagramda kızımın son fotoğraflarından birinin altına yazdığım gibi (iste ve üfle evrene gitsin... @Lilibebek) sonra şüphe edip gelecek mi diye tereddüte düşme, düşersen gelir ama hemen gidiverebilir!


Ayrıca bir şeyi isterken niyet etmek gerekiyor bilirsiniz. O niyetin de saf olması gerekiyor bu eteğin rengi gibi pürüzsüz... Bu nasıl bir şeydir ki derseniz, gelin farklı bir konudan size bu örneği de vereyim.
Hatırladığınız gibi minik bir para oyununa koyuldum bir süre önce. İşler yoluna girmeye başladı bir ara, harika bir akış yakaladım. Bunu başarmadan önce bunun olmasını engelleyen bir düşünce buldum yine. O da tam da bu konu ile ilgili. Dileğinizi dilerken, ona sahip olursanız nasıl hissedecekseniz oyle hissetmeniz lazım olduğundan size dileklerinizi yazın diyenler olmuştur. Bunları sıralarken bendeki örnek para olduğundan başladım saymaya:
Param olursa:
- iyi olur:)
- dünyayı gezerim rahat rahat
- sıkıntı çekmem
- huzurlu olurum bana konfor verir
- istediğim her şeyi alırım elbise, ayakkabı, hatta her eğitimi ve sertifikayı en kalitelisinden
- çocukları mutlu ederim mesela:) , param kadar çok mutlu:D
- en önemlisi de anneme gösteririm!
UPS!!! (veee içsel konuşma başlar)
- Neyi gösteririrm Suzy yaa!
 - Eee işte param olabildiğini! Hem var ya onu alıp arabaya her istediğini alırım AVM'den bir daha bana öyle bakmasın!
- Nasıl bakmasın Suzy olum neyin kafasındasın sen ya?
- Eee öyle işte, beceriksizmişim gibi!!! Yok acırmış gibi! Ne bileyim böyle acizmişim gibi!

Woaaaw gördünüz mü siz de! Bütün buradaki duyguların kuantum dilindeki tercümesini yazayım size. Burada annemin bana aktardığı bu hisler (ki asla bana bu kelimeleri söylemedi, bilinç altım onun bakışlarından bu kelimeleri anlayıp kendini kodlamış!) sonucu kendimi ıspatlama yani bir tür intikam hissi yatıyor dileğin altında. İntikam hissi çok negatif bir titreşimde olduğundan ve frekansı yuksek olmadığından, bu his ayrıca vücutta kan dolaşımını yani çakralar arası akışı ya da endokrin sistemimizde hormonların yeterli hormon salgılamasını engellediğinden mutevellit, o para bana gelmezdi ki zaten. Çünkü dileğim paranın frekansına yükselemiyor. Para sadece sevildiği yerde durur şaka değil onun nasıl bir enerji olduğunu buradaki yazımdan okuyabilirsiniz. İntikam hissi ile engellenen isteme frekansı bir türlü oluşamıyor dolayısı ile aslında para istediğinizi sanıyor olabilirsiniz ama altında sadece intikam almayı isteme hissinizin yatması işten bile değil.


Bakın bir örnek daha şudur=>
Bir jipim olsa da komşum çatlasa! Komşunun sizi kıskanmasını istediğinizden emin misiniz bir kere, kıskançlık gibi bir duygu çoğunlukla nazara sebebiyet verebiliyor. Yani yuksek ve güçlü beğenme frekansı ile gözlerden çıkan enerji obje ve kişi için hasar ve zarar görme gibi olayları çekiyor. Kıskanılmayı istemek belayı istemekle aynı Evrence dilinde:) Üstelik yine bir tür intikam frekansı bu dostum. Yine negatif enerji bu.
İşte budur niyetin saf olmaması, gördünüz mü? Şimdi her neyi istiyorsanız alın elinize kalemi ve onu yazın başlık olarak, altına da ona sahip olunca neler yapacacığınızı yazın. Her detayı yazın! Atlamayın. Bu kağıt duygularınızın ve enerjinizin muhasebe kaydıdır. Size hatanızı buldurur eğer varsa.

12 yorum :

gooogoook dedi ki...

Eteğine bayıldım, tabi diğer yazdıklarını da, katılmamak imkansız, kalemine sağlık:) ..

sihirlimavi dedi ki...

Etek süper, fikirler muhteşem :))

cocugumlaeglenirken dedi ki...

eline saglık cok guzel olmus :))

GÜLENGÖRÜCÜ hobi dünyası dedi ki...

etek harıka ee tabı cok da yakısmıs

Özgüsel Hünerler dedi ki...

Eteğiniz çok güzel olmuş.Buradan bakınca kalın keten gibi de duruyr.Yumuşak bir deri galiba...Güle güle giyin...

ANTİGONE dedi ki...

etek de sen de çok güzelsiniz...

Ebrushka Blog dedi ki...

Yazı harika!

sevdicann dedi ki...

Güle güle kullan.Ayakkabılar da çok güzel..

beijaa vintage dedi ki...

ne güzel bir etek ve ne harika bir yazı...

sibel dedi ki...

Wouvv çok güzel ve bilgilendirici bir yazıydı teşekkürler...ama bunu burda bırakmayın bu tarz konularla yakından ilgilenen biri olarak bu tarz konularda yani paylaşımlarınızda olsun lütfen. sevgiler.

RuYaYLa dedi ki...

Etek pek güzel olmuş suzycim...

Kıskançlık ve nazar kısmına da sonuna kadar katılıyorum şu dk dan itibaren...

Ondanmıymış haftalardır pişmiş tavuğun yanından bile geçemeyecek sıkıntıların beni bulması...

Güzel dilekler dileyeyim yanına da bir okutayım kendimi en iyisi :)))

Öptüm kuzunla seni :*

Melislicious dedi ki...

Yaaaa ne güzel yazıyorsun, nasıl da doğru! Ben de deli gibi istemeyi iyi birşey sanıyordum ama baktım o zaman olmuyor ne zaman unutursam o zaman oluyor! Ama isteyip de unutmayı bilmek kolay olmuyor :)))) En kısa zamanda görüşelim seni dinlemeyi çok isterim!
Bir de deri eteğin gerçekten çoooook güzel olmuş beklediğine değmiş, bence kırmızı stilettolar da kendini daha çok gösterebilmek için bu eteği bekliyormuş sanki:))))