25 Haz 2015

Heybeden - Clutch'a DIY ve Mutluluk


Böyle otantik heybeler satılır ucuza 5TL - 10TL gibi fiyatlara. Bir zamanlar böyle bir heybe almıştım sadece çok beğendiğim için. Heybe takmak aklıma gelmez ama işte bu güzelliğin yanından öylece geçip gidememiştim. Yıllardır dolapta duruyor clutch olmak için ama bir türlü sıra ona gelemedi. Bu sene aklıma gelen her şeyi hemen yapasım var. Ertelemelerden çok sıkıldım. Birden kalkıp yapıyorum işte o kadar. Bu da anda kalma oyunu işte benimki.



Anda kalmak o anın tadını çıkarmanıza en çok yardımcı olan şeydir. Beyninizle aynı anda yaratmaya çalışırsınız. Ne görürseniz onu elde edebileceğinizi bilinç altınıza kabul ettirebileceğiniz bir şeydir aklınızdan geçeni yapmak. Özellikle tasarlamaya meraklı olanlar bunun zevkini iyi bilir. Çünkü evet zevk verir bir anda hayali gerçek yapmak. Yaratabileceğinize inanırsınız, kendinize inanırsınız o anda ve bu coşku mutluluk verir. Mutluluk dediğiniz şey de çekim yasasının ilk olmazsa olmazıdır. Mutluluk frekansına bir kez yükselirseniz geri kalan ve yapamayacağınıza inandığınız hayalleriniz de size yaklaşmış olur. Size gelmeleri an meselesidir. Yeter ki blokajınız olmasın, yani o hayallerinizin gerçek olabileceği konusunda endişe duymayın ve korkuyu hayallerinize eklemeyin. Bunlar blokajlardır. İnançsızlık hayallerinizin gerçekleşmesine ilk engel olan şeydir. Büyük bişey istedim onu almaya param yetmez diye düşünmeyin, onun size nasıl geleceğini bırakın tesadüfleri ve mucizeleri yaratanlar düşünsün. Siz sadece inanın gitsin.
Minik bir heybenin orasını burasını küçültüp clutcha çevirince ne kazandın peki diye soracak olursanız. Dikerken hayatımın çok monotonlaştığını ve yeni arkadaşlara ihtiyaç duyduğumu hissetmiştim ve bunu diledim. O haftasonu daha önce hiç birlikte olmadığım genç bir komşumla dışarı çıktık ve yeni bir insanı hayatıma dahil etmiş oldum. Sonrasında yeni insanlar hayatıma girmeye devam etti. Hatta şu anda özgürce kendimi ifade edebildiğim hanımlar var etrafımda. Beni ilgi ile dinleyen ve mutluluk frekansıma çıkabilmek için benimle nefes alıştırmaları ve meditasyonlar yapan. Enerji oyunu işine kafa yoran vs... Yani bana benzeyen insanlar. Eskisi gibi boş zamanımı sömüren ve benim her yeteneğimden menfaatlenmeye çalışanlardan arındım. Bu da sadece mutluluk frekansına çıkmakla oluyor;) Deneyin! Çok zor değil. Sizi mutlu eden şeyi bulun. Mutluluğu dışa bağlamayın. Yeni bir ayakkabıya ya da yeni bir arabaya. Mutluluk yeteneklerini değerlendirmektir. Hayallerini gerçekleştirmektir... Hayal etmektir. Çok şeyde vardır mutluluk. Onu görmek için bakın. Bazen sadece gülümsemeniz bile yeterli o frekansa yükselmek için. Gülümseyin:)


2 yorum :

gooogoook dedi ki...

Okurken bol bol gülümsedim, çok güzel ve çok doğru şeyler ifade etmişsin Suzy. Binlerce güzel detay var aslında hayatımızda, bu güzel detaylar için Allah'a ne kadar şükretsek azdır ve evet gerçekten epey uzun zamandır benzer frekansta insanlar çeker olduk hayatımıza, sömürenler ve yormaya çalışanlar bir şekilde yavaş yavaş uzaklaştı, aslında bunu biz yaptık ve başardık, farkındalık ve diğer çalışmalarımızla, "bu kapıdan artık sana ekmek çıkmaz" mesajını vermeyi başardık bazı insanlara ve bu bile kutlanmaya değer harika bir başarı:))! E öyleyse kutlayalım; şükürle, teşekkürle, tebessümle ve bazen de çılgınca projeler yaparak;)hahaha evet çok keyifli gerçekten. Sevgiler;)!

Unknown dedi ki...

Nasıl güzel bir yazı olmuş , ' boş zamanımı alanlar'... Benim gibi olan insanlar tanımak istiyorum bende , veaklımdakini sonraya bırakmadan kalkıp yapmak . Tamamlamak, ortaya çıkarmak.
Ve çantayı çok sevdim ...