17 Ağu 2015

Taş Mekan ve Scooba Takım


Scooba (neopren) kumaşın bu kadar rengarengini gördünüz mü hiç... Ben bulunca bayıla bayıla aldım Lili için ama Lili artık benim diktiklerimi giymeyince mal deliye kaldı. Hemen kendime bomber ceket ve artanla da minik bir şort diktim ki şu geçen minik tatilimde giyebileyim. Tatildeki fotoğrafları kötü kalitelerinden dolayı silince çekimi yeniden yapmak gerekti. Ben de bir haftasonu turumuzda sizin için koca sıcakta geçirdim üstüme ceketimi... Bir blogger sıcak soğuk dinlemez di mi!




Aslında o haftasonu ormanda bir yürüyüş planlamıştık. Biraz da şöyle şehirden kaçmaktı niyetimiz. Kaptım DIY süslü şapkamı ve Tekirdağ'dan İğneadaya doğru yollandık. Yoldaki böğürtlenler gitgide iştahımı açtı ve bir anda böğürtlenleri takip ede ede hesaplamadığımız yerlere geldik. En büyük böğürtlenlerden yedik. Nasıl güzel öyle kendini kaptırmak anlatamam. Kırmızı başlıklı kız gibi kaybolabilirsiniz de ormanda aslında ama navigasyonunuzu evde bırakırsanız;) Neyse, artık bu çağda gönlünüzce kaybolun, eve dönmek istediğinizde cep telefonundaki harita sizi evin yoluna götürecektir zaten. 


Öyle ormandı, böğürtlendi derken birden tahta bir tabelanın önünden süzüldük. "Taş Mekan"
Eşim "Aa burası çok meşhur aslında, o televizyondaki gurmeler hep burda, karnınız acıktı mı kızlar yiyelim mi?"
Doğrusu sevindim karşımıza çıkmasına çünkü saat 14:00 olmuş ve o böğürtlenler bile artık açlığımızı yatıştırmıyordu. 


Efkan "Taş Mekan": http://efkantasmekan.com (rezervasyon için bilgiler linkte)

İçeri girdiğimizde öyle güzel cennet gibi bir bahçe... Yüzümdeki gülümseme yeterli mi bilmiyorum oranın güzelliğini anlatmaya. Her köşesi ayrı detaylar ve doğal güzelliklerden oluşturulmuş bir bahçe. Çocuklar için de salıncakları var. Hani keyif yapalım biraz derseniz minikleriniz de gözünüzün önünde olur. Menüde ise harika kuzu tandırları vardı, kaçmaz. Resmi aşağıda!


Lezzet 10 numara gerçekten ve salatanın üzerine eşimin ricası üzerine peynir rendelediler. Siparişlerin nasıl hızlı yerine getirildiğine inanamadık. Alaaddin sihirli lambası gibi bir ekip:) Peynir der demez salata peynirli geldi, tandır der demez sıcacık tandır sofradaydı. Eşim bir bardak su içene kadar sofra donatılmıştı:) Müthişler. Tavsiye ederim. Gitmek isterseniz instagramda (@lilibebek) tagladım, aynı sofra resmini bulmanız yeterli.


5 yorum :

Ayselce örgüler dedi ki...

kumaşın deseni dikimi süperr sizde üzerinize çok yakıştırmışınız dikiş ve blog aşkı bu olsa gerek sıcak soğuk vızz gelir :)))

Ebrushka Blog dedi ki...

çok yakışmış :)

Ankara Boyacı dedi ki...

iyi bir site teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Takım bir harika

Ankara Boyacı dedi ki...

iyi bir site teşekkürler.