25 Ara 2015

Kumaş Çekiliş Sonucu


Baykumaş.com ile hazırladığım hediye etkinliğinin sonuna geldik. 
Öncelikle katılan herkese gösterdikleri ilgiden dolayı kocaman teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çam sakızı çoban armağanı dedik ve elimizdeki imkanlarla yeni yıl üstü minik bir hediye, mutluluk ve heyecan da biz katalım istedik evlere. Ancak gördük ki benim bloğumdan yapılan kıyafet ya da gözlük gibi çekilişlerini kat ve kat geçti katılımcı sayısı. 
Sizler minik mucizelerimsiniz. Hala Türk kadını sadece tüketicidir diyen çıkarsa karşıma onların yüzüne bu kumaş kargosunu patlatabilirim. Anladım ki bloğumun okuyucusu hazırı tüketmekten çok üretmeyi seviyor, kendi yapmayı seviyor, tasarlamayı seviyor, el emeğini kumaşa akıtmayı seviyor. Seviyor da seviyor ve ben de onları ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha ama bu kez daha da güçlü hissederek anladım 2015'e girmeye çok az kala. 
Biliyor musunuz, uzunca bir süredir dikiş odama uğramıyordum ve sizin katılımlarınız sayesinde bu gün aylardan beri ilk kez dikiş makinemin başına oturup minik lavanta kesecikleri diktim. Siz beni bana ilk kez döndürmüyorsunuz. Daha önce de düştüğümde kaldırdınız ayağa, daha önce de bitirmek üzereyken yeniden başlattınız bir şeyleri. Siz beni hayata bağlayan çok özel bir sevgi enerjisisiniz. Sizlere şükrediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki hayatımın bir parçasısınız.
Bu nedenle gelelim sonuca çünkü size gerçekten hediye ile teşekkür etmek istiyorum: blog, facebook ve instagram üzerinden toplamda 74 katılım gerçekleşti. Bu katılımları yukarıdaki sıra ile listeledim ve random org ile seçilen sayı 29 oldu. Bu sayının karşısındaki kişiye şansın 2016'da da daim olmasını dilerim;) Tebrikler... 
evdebirMELEK 


Talihliye ulaşmakta sorun yaşarsam çekilişi yenilerim. Bu nedenle diliyorum hediyem sorunsuz bir şekilde sahibine kavuşur...

3 yorum :

sevdicann dedi ki...

Hayırlı olsun arkadaşa çok güzel ciciler yapsin.

evdebirMELEK dedi ki...

Merhabalar,
Güne bu güzel organizasyon sayesinde mutlu bir şekilde başladım.
Dikiş dikmeyi çok bilmesem de kendi çapımda birşeyler ortaya çıkarmayı seviyorum. Daha dün arkadaşıma dikiş dikmeyi isteyip kumaş seçememeden dem vuruyordum. Benim için büyük bir sürpriz oldu.
İlk kez böyle bir etkinlikte şanslı kişi oluyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım bir tek ben değil hepimiz için 2016 şanslı, mutlu, sağlıklı bir yıl olur.
Tekrar çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler...

cangz dedi ki...

Tebrik ederim :)