9 Ara 2015

Lili ve Pembe Saç Tebeşiri


Ufaklık bizi bırakıp yelken takımı ile yarışlara gidince evde bir sessizlik bir yalnızlık ki sormayın. Babası ve ben sanki iki kişilik bir yalnızlık çeker gibi olduk. Bir hafta boyunca geri geri gün saydım. Sonunda buradaydı ve bu fotoğraflar döndüğü gün çekilmişti. Bütün gece otobüste yarı uyur, yar uyanık geceyi geçirince üstelik sabah 6'da elip bir de o soğukta tekneleri indirip yerleştirince işte gözler böyle kırmızı görünüyordu. 


Okul ve yelken antrenmanları arasında mekik dokurken saçını kestirmeye zaman bulamadığımızdan o günü fırsat bilip kendimizi kuaföre atmaya karar verdik prensesimle. Aklıma hemen burada yazdığım hediyesepeti.com 'dan aldığım saç tebeşirleri geldi. Hala denemiştim ve pazar günü olduğuna göre okula da gitmeyeceğine göre Lili ile deneyebilirdik. Hemen minik bir video çektik ve saçının bir tutamını boyadık. Bu arada benimkinde yine deneyemedim. 
(Video'ya instagram sayfamdan ulaşabilirsiniz: @Lilibebek)
Ben 24'lü paket almıştım ve şimdi linkte gördüm fiyatı düşmüş. Belki yeni yıl hediyesi olarak ya da yeni yılda saçınıza farklı bir hava katmak isterseniz diye linki yukarıda bıraktım.


Saçtan yıkanınca çıkacağı yazıyor ama Liloşun saçı sarı olduğundan olsa gerek, üç yıkamadır hala saçının bir kısmında boyalar hafif görünüyor. Not düşeyim dedim.

2 yorum :

gooogoook dedi ki...

Artık gitgide büyüyen Lili'nin güzel saçlarında ne kadar tatlı durmuş pembe tebeşir bayıldım:)!

Suzy dedi ki...

gooogoook: teşekkür ederiz:) Annesinden meraklı çıktı saç tebeşirlerine:)