12 Oca 2016

Esra'nın Portresi ve saç modelleri


Geçen yıl kuaförüm saçımı dinlendirmeye karar verdi ve boyamayı kesti. O zamandan beri çeşitli eğitimler aldım ve bilinç altı programlamadan, maddeleri programlamaya, DNA programlamadan atalarla ilgili geçmiş programlamaya, bir çok şeyin nasıl yapıldığını öğrendim ya da kendim keşfettim. Aldığım eğitimler daha ziyade insanın enerjisini kullanması ve hissetmesi üzerine idi, örneğin Theta Healing (3 seviye), Bioenerji gibi hatta EFT eğitimini de sayabilirim bunların arasında dolaylı yoldan. Her theta healer kendince bir takım mucizelere şahit olmuştur yaptığı seanslarda. Uzayan saçlarımdaki beyazları gördüğüm gün ilk önce aklıma şu geldi: "Acaba kendi mucizeme şahit olabilir miyim?" Elbette hemen aklıma gelen ve theta frekansında hissettiğim bütün bilinç altı değişikliklerini yapıp beklemeye başladım. Tahminimce iki ay bekleyince sonucu görebilirdim. İnsan saçının uzama hızı ayda yaklaşık 1cm'dir. Tam iki ay sonra saçımdaki beyazlardan birinin dipten gelmiş olan 2cm'lik kısmının kendi saç rengime döndüğünü fark ettim. Minik bir saç teli nasıl mutlu etti anlatamam. Tabi ki kendime bunu uygulamaya devam edeceğim. Öte yandan saçlarım da bir hayli uzamış oldu ve onlarla nasıl baş edeceğimi bilemez oldum. Blogda ya da instagram hesabımdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi çoğunlukla dışa doğru fönlüyordum son zamanlarda ancak bu aralar o da yakışmaz oldu. Biraz uzunca bir modele ihtiyacım olunca kendimi nette saç modeli ararken buldum. Pratik saç modelleri tercihim genelde çünkü kızım ve dedeme bakarken kendime pek vakit bulamıyorum zaten. 


Orta boyda saç modellerinden bunları buldum. Hoşuma giden şey aslında çok doğal ve sıradan görünmeleri. Sanki zahmetsiz bir görüntü hem de fazlası ile zahmetsiz! Bu fotoğrafı bulduğum sitede (Esraninportresi.com) kendimi birden saç bakımı, pratik saç şekillendirme teknikleri, saçlarla ilgili son trendleri okurken buldum. Sanırım yıllardır kısa saç kullanmakla, uzun saçla ilgili bütün bildiklerimi unutmuşum. Benim gibi saçlarını kestirme hayali kuranlar için önerim, bu sitedeki "yüz şekline göre saç kesimi, saç kestirmeden önce bilmeniz gerekenler...vs" gibi yazıların okunması. Kuaförünüz muhakkak sizin için en iyisini biliyordur ama giderken donanımlı gitmek çok iyi olur. Böylece, "Bana Gülben Ergen saçı kes!" diye direten inatçı ve bilgisiz bir müşteri tipi gibi görünme riskini almazsınız;)
Sonrasında sitenin "kendin yap" linkinde kendimi kaybetmek istiyorum müsadenizle. Biliyorsunuz en sevdiğim şey kendi kendime bir şeyler tasarlamak. Eminim ilham alacak bir sürü fikir bulurum.
Biraz da güzellik sayfalarını okumayı planlıyorum. Bu aralar mimik kırışıklarıma takmış durumdayım. Kendi kendime sodalı bir maske uygulamaya başladım ama bu sitede çok daha fazlasını buldum. Bir bir inceleyip uygulayacağım. Doğal ürünlerle bakım gibisi yok. Çok seviyorum kendimi şımartmayı.
Unutmadan söyleyeyim, yakında diyetle ilgili bilgileri de okumak zorunda kalacağım sanırım aynı sitede çünkü diş tellerim çıktığından beri çok sağlam kilo aldım. Sorun pantalonları kapatamadığımda başlayacak ve buna çok az kaldı!

1 yorum :

gooogoook dedi ki...

Güzel bir yayın olmuş Suzy, bu arada Theta Healing mucizelerini okumak da ayrı keyifli, bu konularda daha detaylı konuşmayı istiyorum ama şu sıralar ki yoğunluğum anlatılacak gibi değil. Neyse o ayrı bir konu. Farklı bir adres daha tanımış olmaktan mutlu oldum, gerçekten çok güzel şeyler var uygun bir anımda daha da uzun incelemeyi umuyorum siteyi. Sevgiler.