29 Oca 2016

Kayak Şapkaları



Bu senenin kayak tatili destinasyonu ve tarihleri belli oldu bizim aile için. Bizi endişelendiren tek şey rezervasyon tarihlerinde havanın fazla sıcak ya da tam tersine fazla soğuk olması. Yine de tatilden dönünce size bol fotoğraflı bir analiz yazısı yazarım ama şimdilik ne olur ne olmaz destinasyonu belirtmeyelim. Malum geçen defa soğuktan gidemedik tatilimize.
Kayak deyince benim aklıma kayak merkezindeki çılgın şapkalar geliyor. Lili için geçende ördüğüm Lalaloopsy şapkadan sonra kendim için bir şeyler yaparım diye nette gezinirken acayip bir siteye rastladım. İçinde çeşitli ürünler var. Elektronikten giyime neredeyse her şey var. Ben istediğim peruğu bile buldum. İnanılmaz ama hepsi bir arada gearbest.com 'da.
Bu arada yukarıdaki şapkalar da oradan aldığım fikirler linki burada. Gözüm fiyatlara takılmadan edemedi. Öyle uygun ki kendiniz yapınca neredeyse kara geçmemiş aksine zamanınızı israf ediyorsunuz. Böyle siteleri görmeden önce tatil yerlerindeki o tüylü cici şapkaları daha ucuza mal edemiyorlar sanırım diye düşünüyordum. Oysa kısıtlı bütçe ile de şirin aksesuarlar bulmak mümkünmüş meğer.
Bir de bu siteden eşime minik bir helikopter bakıyorum, uzaktan kumandalı ve kameralı (quadcopter). Doğum günü yaklaşıyor.  Gelir mi acaba yurt dışından yoksa gümrükte mi takılır? Deneyimi olan varsa mart ayına kadar bana haber versin. Genelde kıyafet alıyorum ama kamera türü şeyler hiç satın almadım yurt dışından. Merak ediyorum. Üstelik bizim için çok gerekli çünkü Lili denizde yelken yaparken fotoğraf ve video çekimimizi sağlayacak. O nedenle istiyordum bu ürünü.
Bakalım daha gezindikçe sitede neler bulacağım. Her yeni açılan sayfada yüzüm bir kez daha gülüyor. İnanılmaz güzel hediyeler var. Acayip ürünler, mesela ieldiven (igloves) diye bir şey duydunuz mu? Telefonunuzu eldiveni çıkarmadan arayabiliyorsunuz üstelik yine o eldivenle hem kulaklı hem de mikrofon yapıyorsunuz elinizle. Evet evet, çocukken oynadığınız gibi elinizi kulağınıza götürerek. Şaka gibi ama bundan sonra ben buradan kolay çıkmam gibi geliyor canlar. Çok sevdim içinde kablosuz kulaklık monte edilen örme şapkaları da... Ay ne mucit tipler. Bayıldım bu fikirlere.

Hiç yorum yok :