2 Mar 2016

Lili - Bomber Jacket


Geçen sene kendime dikip durduğum bomber ceketlere hayran kalan Lili kendine de siparişler verip duruyordu. Sonunda zaman bulup ona da iki tane dikebildim. Birisi annemin, çok uzun gelen gri sabahlığının, kestiğim etek uçlarından, peluş bir malzeme ile yaptım. Kollarda kumaş yetmezliğinden yaratıcılığa başvuruldu ve dolapta kalan deri parçası kol olarak eklendi.
Mavi olan ise pazardan aldığım bir parça. Malesef şort için kumaş artmadı ama Lili'nin çok sevdiği bandanadan yaptım biraz artan kumaşla. Bandananın iç tarafında peluş kullandım, kulakları sıcacık tutuyor. Böylelikle şimdilerde bomber ceketlerine seviniyor küçük hanım. Sanırım daha dikebilirim. Giymesi beni çok mutlu ediyor.

7 yorum :

gooogoook dedi ki...

Eline Sağlık Suzy ciğim,

Her iki bomber da hem renkleri hem de yaratıcı detaylarıyla süper olmuş, eminim severek giyecektir. Ben de çok beğendim. Mavi kumaş ayrı cezbediciymiş. Güzel günlerde giysin sevgili lili. Öpüyorum.

Ayselce örgüler dedi ki...

Lili çok şanslı ömrü boyunca da bu becerikli annenin marifetlerinden yararlanacak güle güle giysin prenses .
Mart ayı sonuna kadar dikiş bloglarında ceket etkinliği düzenlendi bunu ben üstlendim diktiğiniz trend çalışmalarınızı benim içinde uğraşırsanız çok sevinirim sevgi ve selamlar.

Suzy dedi ki...

gooogoook: Biz de öpüyoruz ve evet severek giyiyor her ikisini de. Kesinlikle ceket işini tuttu bu kız.

aysel melike: Çok teşekkür ederim. Benimki ceketten sayılırsa tabi ki yayınlayabilirsiniz.Yetki benden tam, istediğiniz ceketin fotoğraflarını alıp yayınlayabilirsiniz. Yazılı izin size burdan:D Ben teşekkür ederim, etkinliğinize dah,l edecek kadar değerli bulduğunuz için acemi dikişlerimi.

shadoweyes_ontheway dedi ki...

Deri kollu olanı özellikle o şekilde tasarladın sanmıştım ;) çok cool bir parça olmuş. İkisini de üzerinde görürüz inşallah :)

Suzy dedi ki...

Shadoweyes Ontheway: Artık kola yarım peluş kalınca özellikle tasarladım napalım:D Yani hep derim koşullar yaratıcılığımızı yaratır;)

ANTİGONE dedi ki...

çok tatlı olmuşlar canım, ellerine sağlık. Lili'nin üzerinde de görelim ama ;))

Suzy dedi ki...

ANTİGONE: Tabi ki, giydi bile, blogda yayında hatta birisi...