20 Nis 2016

Desenli Eşofman



Sonunda desenli eşofman yapmak için uygun kumaş buldum, diktim veeee giydim bile...



Hafta sonları erken kalkar mısınız. Biz Lili yelkenci olduğundan beri hafta sonu, hafta arası uyandığımızdan daha erken uyanıyoruz. O antrenmana gidiyor biz de erken bir hafta sonuna başlamış oluyoruz. Bu aralar da hafta sonu aile eğitimine gidiyoruz eşimle çünkü bir gün anladım ki çocuk yetiştirmekle ilgili genel bir fikrim var ama sporcu yetiştirmekten hiç bir şey anlamıyorum. Çaresiz hissettiğim anlardan birinde yine diledim: "Lütfen buna yönelik bir eğitim olsun! Lütfen!" ve işte hemen "Meridyen Terapistliği" eğitiminin sonunda bu eğitim çıktı şansıma. Şans mı dedim ben? Şansımı bile kendim yarattığıma inanıyorum şu sıralar ama hiç enerji meselelerine girmeyeyim ben.


Bu gün itibarı ile minik bir geziye kaçıyorum eşimle ve "Enerji Oyunları" programını yetiştiremeyeceğimi düşünüyorum. Elimden geleni yapacağım ama yetiştiremezsem beni affedin!
Onun yerine "Gör Gözüm Yolları" isimli blogdan motorla keşfettiğimiz yerleri takip edebilirsiniz. Artık eşimin de bir bloğu var ama ne hikmetse yine ben yazarım;)


3 yorum :

Ayselce örgüler dedi ki...

Süperr olmuş bayıldım kumaşın desenine de bayıldım mutlulukla giyesin.

gooogoook dedi ki...

Eşofman takımı süper olmuş, hem spor hem şık tabiri tam uyuyor bence bunun için. Gör Gözüm yolları isimli bloğu severek takip edeceğim, çok merak ettim. Hadi hayırlısı, bakalım nereleri keşfettiniz ;)) Sevgiler.

Suzy dedi ki...

aysel melike: teşekkür ederim...

gooogoook: Teşekkür ederim canım benim, en yakın zamanda yeni keşifleri de yazıyor olacağım.