1 Nis 2016

Enerji Oyunları - Bilinç


Videoyu açamıyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/DGhsN8mkqz0

Çekim yasasını maddelediğim videoda size maddelerin birinde hayalinizi bırakmanız gerektiğinden bahsetmiştim. Tam da bırakamadığınız için o isteğimize kavuşamayacağımızı anlatmıştım. Bu videoda işte bu konuya biraz daha açıklık getirmiş oldum.
Hayallerinizle gerçekleri yaratırsınız diye okuduğunuzda buna ne kadar inanıyorsunuz bilmiyorum ama hayal etmediğinizde elde ettikleriniz sizin hiç bir zaman dikkatinizi çekmiyor bunu da kabul edin. Ya da bu da nerden çıktı deyip şaşırıyorsunuzdur. İşte siz varacağınız noktayı detaylıca hayal etmezseniz, sizin yerinize atladığınız detayları oluşturan bir sistem var diyorum. Bu sistem boşlukları sizin hislerinizle şekillendiriyor.
Diyelim ki bir araba istiyorsunuz. Aklınızdaki araba tanımı sadece bu kadarsa elinize ikinci el bir araba geçerse şaşırmayın. Belki de bir iş istiyorsunuz. İşte sadece bir iş isterseniz yine karşınıza pek de iç açıcı olmayan sonuçlar çıkabilir; Mesela evinize çok uzak bir iş ya da maaşınızın çok düşük olduğu bir iş gibi. Tanımınızı biraz daha genişletirseniz, kozmik data bankasında yapılan taramada size daha uygun bir iş ya da araba size gönderilebilir. Ne istediğinizi ne kadar iyi biliyorsanız o kadar iyi.
Öte yandan bütün bu tanımlamaları yaptıktan sonra ne yapmanız gerektiğini soran maillar alıyorum, işte cevaplarım:
1. Deli gibi mutlu olun
2. Yeni yetmeler gibi her şeyde gülecek bir şeyler bulun (kahkaha çekim yasasının sevdiği bir ses titreşimidir - her ses titreşimi de bir frekanstır, çekim yasası neyle çalışıyor sanıyorsun, mazotla değil herhalde;)
3. Bırakın nasıl bulacağınızı düşünüp durmayı eğer elinizden geleni yaptıysanız sıra yüksek bilinçte, bırakın size yeni fikirler ya da fırsatları getirsin, siz düşünüp durdukça işini elinden alıyorsunuz diye size çok bozulacak bir de triplere girecek "madem çok biliyorsun bul bakalım!" diye ve inanın düşünerek çözüm bulamayacaksınız.
4. Toplumsal bilince soru sorun ama cevabından hoşlanacağınız soruları sormaya özen gösterin örneğin: "Hayal ettiğim işe girmek ne kadar kolay olabilir ki?" düşünsene sordun ve yarın iştesin:D cevap geldi ve dedi ki " bu kadar kolay işte!"  "Ne kadar harika insanlarla aynı iş yerinde çalışabilirim ki?", "Ne kadar yüksek maaş alabilirim ki?", "Ne kadar konforlu bir arabam olabilir ki?", "Hayatım nasıl daha keyifli olabilir ki?" ve bu soru cümlelerini sorduktan sonra gelen cevapları bekleyin sadece. Emin olun cevap geldiğinde ağzınız kulaklarınıza varacak keyiften...
Örneğin, kendime iş kurmak için bir muhasebeciye ihtiyacım oldu. Muhasebeciyi buldum ama sonrasında başka bir işe girdi ve onu bulduğumu sandığım anda kaybettim. Sonra sordum "Doğru muhasebeciyi bulmam için kime danışmam gerekiyor olabilir ki? Onu bana gönder, lütfen!" dedikten biraz sonra bir tanıdığım beni aradı ve theta healing seansı istedi. Seansta ona tanıdığı ve güvendiği bir muhasebeci sordum ve hemen telefonunu verdi. Muhasebeci bana detaylıca bütün bilgileri verdi. Şimdi sadece bir kaç adımım kaldı iş kurmak için. Devam edebilmek için doğru soruları bulmam gerekiyor sadece belki de;)
5. Sorduğunuz sorunun cevabı olarak bir şeyler yapmanız gerektiği geldiyse, gidip onları yapmanız bir kuraldır unutmayın. Örneğin "Ne kadar kolay para kazanabilirim ki?" diye sordunuz ve yerde 1TL görürseniz o parayı eğilip almanız gerekiyor. Ancak sonrasında onu ne yaptığınıza dikkat edin. Onun haram olduğunu düşünüyorsanız Evrensel Bilinç sizi bir konuda uyarıyor; "Aslında çok kolay kazanırsın dostum ama kolay paranın haram olduğuna inanıyorsun!" Evrenin kurduğu cümleleri en az yedi kere düşünün. Her düşündüğünüzde farklı bir anlam bulmalısınız. Eğer yedi anlam bulamıyorsanız hala onun dilini tam olarak anlıyor sayılmazsınız. Yerde bulduğunuz sadece 1 lira olabilir ama onu size boşuna yollamamıştır. İşaret ettiklerini çözerseniz para akışı hızlıca hayatınızda olacaktır.
6. Dikkat edin, evrensel bilinç çok ama çok üstün bir bilinçtir. Cevapları bazen sizi sarsabilir. Kesinlikle canınızı acıtacak nitelikte cevapları size getirecek sorular sormayın. Örneğin: "Bu kadar çok zengin olsa, insan neye üzülür ki?" Bu soru sonucunda bir anda zengin olup sonra da kronik bir hastalığa yakalanırsanız şaşırmayın. Sordunuz, O da cevap veriyor! Ya da; " Bir kişi aldatıldığı halde nasıl olur da eşiyle birlikte olmaya devam eder?" Hmm çok zor bir soru değil, kendinize çektiğiniz gerçeği sakın görmediğinizi söylemeyin.
7. Eğer sorduğunuz sorunun cevabının sizi üzmesini istemiyorsanız soruyu sorarken mütevazilikle sorun ve şunu ekleyin; "Lütfen şefkatli anlat!"
Bu soruları bilinçsiz de sorduğumuzu fark etmişsinizdir. Eğer bu şekilde cümleler kuran bir uslubunuz varsa dilerim çekim yasasında yarattığınız yanlış mıknatıs etkisini fark etmişsinizdir.
İşte böylece videoda anlatamadıklarımın birazını daha anlatmış oldum. Yaşam koçluğunu yapmakta olduklarım ve maillarla soru soranlar bu hafta en fazla iş konusunda sorular sordular. Eminim çoğu cevaplar bulmuştur. Eğer anlaşılmayan bir şey varsa sormaktan çekinmeyin...
Keyifli yaratımlar!

4 yorum :

Elif Deniz dedi ki...

Kolay paranın haram olduğunu düşünmekten ziyade, biraz vicdan kabul etmiyor desek daha yerinde olur sanırsam. Şöyle ki; rahat bir işte çalışıyorsak ama bir kaç sokak ötede ki inşaat işçilerin yaptığı işin bizimkine nazaran daha zor olduğunu gördüğmüzde bu durum insanın vicdanını sızlatır. Güzel yazmışsınız sevgiler..

Adsız dedi ki...

Seyide hanım sizi yeni keşfettim YouTube da videolarınızı çok beğendim benim bir sorunum var ki özellikle bu son zamanlarda ortaya çıktı kendim aynı zamanda ygs yede hazırlanıyorum. Bu aralar sürekli insanları kiriyorum, onları üzüyorum, bunları yaparken yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama sürekli bir sinir var İnsanlara karşı surekli onları incitmek kırmak istiyorum lütfen yardım edin bunları yapmak istemiyorum içimden ama bilmiyorum birden yapıyorum

Adsız dedi ki...

Seyide hanım merhaba ben YGS ye hazırlanıyorum. Bu aralar sürekli insanlari kiriyorum onları üzüyorum bu yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama kendimi engelleyemiyorum içimden yapmamamliyim diyorum ama sürekli insanları kiriyorum lütfen bu konu hakkında bana yardım edin ne yapmam gerektiği hakkında

Suzy dedi ki...

Adsız: Merhaba, stresle birlikte sinirler gerilir tabi ben kendimce spor yaparak o stresi aşmıştım ve enstruman çalmak da çok işe yarar. Tavsiye ederim;)