6 May 2016

Enerji Oyunları - Uyanış



Çekim yasasını anlamakla bitse hayatı anlamak iyi ama bitmiyor. İnsan uyandıkça uyanıyor farklı farklı gerçeklere ve bu uyanış uzunca zaman alabiliyor.
Sanmayın ki uyananlar uyanamayanlardan farklı. Aslında uyananlar bile kimin ne kadar neye uyandığını tam olarak anlamıyor. Bu işin sınıfı yok ki sınava girip alasın ya da okulu yok ki kayıt olasın. Sadece bir anda hayatı başka görmeye başlarsın ve her şey bir anda enerji oyununa döner ya da sen buna hayatın akışına kendini bırakma da diyebilirsin.
 Yine de insan olduğun gerçeği hala duruyordur ortada yani enerji olduğunu anlamak hiç bir şeyi değiştirmiyor. Bilinç altınla ne kadar da mücadele edip onu yönetmeye çalışsan da bazen en mutlu olduğun anda bir de bakmışsın ki kucağına düşmüşsün. Hiç de uyandım ben artık bitti denilecek gibi değil işler. Uyanışta bir takım kurallar vardır ki bunlardan biri; "Bilgi sonsuzdur ve insan, kendi sonuna dek öğrenme şansına sahiptir". Bunu bildikten sonra başka bir şey konuşmaya gerek var mı?
Uyananlar gerçekten bilinç altları ile baş etmeyi öğrenebilenlerdir benim için. Yok baş etmeyi bilemeyenler her zaman duailiteye takılıp kalacaklardır. Dualite, yani videoda anlattığım gibi; iyi - kötü, alt - üst, başarılı - başarısız, eğitimli - cahil gibi sınıflandırmalar yaratıp bu kitleler arasındaki üstünlük yarışından asla kurtulamayanlara uyanış yaşamışlar diyemem. Sırf kitaplarda okuduğu bilgileri ezberlemiş iyi hatmetmiş diye insanlar uyanmış sayılmaz hele başkasından üstün hiç sayılmazlar. Uyanan biri asla egosu ile adımlar atmaz, atıyorsa uyanmamıştır! İyi bakın, insanların sadece egoları size kendilerinin ne kadar değerli, ehemmiyetli, önemli olduğunu vurgulamaya çalışıyordur fark edin. Yoksa çok derinde bir değersizlik hissi ve kendini ıspat çabası çığlık atıyordur içlerinde.
Uyananları ışığından tanıyabilirsiniz. Sizi çeken bir şeyler vardır onlarda. Kendinizi yanlarında iyi hissedersiniz, güvende ve sakin. Sizi anlayacaklarından eminsinizdir. Hatta siz konuşmadan önce kesinlikle sizi okumuşlardır. Anlayışlıdır onlar, dikkatlidirler ve size ikinci şansı her zaman verirler eğer onları incitmediyseniz çünkü insanın egosu, olan ve hata yapma potansiyeli olan bir yaratım olduğunu bilirler.
Bilmem çevrenizde var mı böylelerinden? Eğer varsa ışığı ile sizi de uyandıracaktır, etkisi altındasınızdır. Öyle yüksek mevkili işlerde aramayın, oralarda bulunmak zorunda değiller ama bir cümleleriyle sizi bütün gün düşünmek zorunda bırakabilirler... Siz de vay be dersiniz ya da belki de soruyu bile fark etmezsiniz. Odağınız nerede ise o olur yani kaçırmak, odaklanmamaktan olur.
Bu nedenle konrolün sizin elinizde olmasına dikkat edin, kontrol bilinç altında olduğu sürece yukarıda bahsettiğimden ve onu yaşayanlardan bihaber olacaksınız. Burada okusanız bile anlayacaksınız ancak ne olduğunu asla hissetmeyeceksiniz.
Son olarak yeni uyananlar ve bu videoya ya da yazıya ulaşanlar varsa onlara söyleyeceğim minik bir şey var: "GÜNAYDIN" ;)

8 yorum :

Adsız dedi ki...

10.10

Adsız dedi ki...

Merhaba :) Bu gece beni hissettiniz mi bilmiyorum ama çok garip şeyler oluyor, iyi garip şeyler de kötü garip şeyler de oluyor ve ben tum bunların ortasında bir garip olarak devam eden bu süreç boyunca istedigim; olumladigim tek şey "karşıma güzel insanlar çıksın lutfen" düşüncesiyedi ve hala oyle. Şu an oldukca daha sakin ve daha hafif biraz da gulumseyerek ağlama istegindeyim açıkçası :) Hala bir şey anlamış değilim ama en azından daha sakinim ve bunun için size çok teşekkür ederim, kendinize iyi bakın :)

Suzy dedi ki...

Adsız yorum bırakan arkadaşlarım:) Hoşgeldiniz;) veee GÜNAYDINLAR:D Sanırım uyanış başlamış...

Unknown dedi ki...

Merhaba.. yaklaşık 15 gündür başladım bu değişimi ve sayenizde çok hızlı olacağına inanıyorum artık... bazen zor bazen kolay geliyor ama umut ediyorum ki kök inançları çok çabuk cozecegimi. Size mail gondermek istiyorum. .

Suzy dedi ki...

Alki Baba: Merhabalar, mail adresim lilitosuzy@gmail.com

Unknown dedi ki...

MErhaba :) oncelikle video ve yazi icin sonsuz tesekkurler emeginize saglik..bir sorum olucak:insan Uyanış yasarken bazen kendini uyanista ama bazende bilinçaltıninin etkisinde hissedebilir mi? yani evet ben uyanisa gectim deyip ama bazende bilincaltina takilip bunlari bilincaltindan yapıyorum dedigi olur mu? şimdiden teşekkürler

Suzy dedi ki...

Saadet pakatcı:Evet bazen hisseder tabi. Ancak egonun sesini ve yönlendirme şeklini tanırsanız durumu çözebilirsiniz. Genelde o konuşunca kendinizi sinirli hissedersiniz ve vücut ısınız artar yani öfke büyür bedende. Bedeninizi ve hislerin bedeninize yaptıklarını tanımak için meditasyonlar yapın. Çeşitli hislerdeyken meditasyon yapın ve bedeninizi dinleyin. Yani kendi kendini ders çalışmak gibi bişey bu. Ama işe yarıyor;)

tosbagalar dedi ki...

Bu videoyu ilk yayınladığınızda izlemiştim. Fazla birşey anlamadan ama bugün yeniden izledim tam da uyanışı yaşamak için çabalarken denk geldim. Bundan daha iyi nasıl olur. Tam aradığım buymuş bunların olmasını öyle çok arzuluyorum ki sanki sınırdayım o sınırı geçemiyorum. Bence tekrar tekrar izlemeliyim.