9 May 2016

Gözlük Sezonu


Güneş gözlüğümü yenilemenin zamanı geldi. Aslında hala sağlamlar, tek sorun fazla zamandır birlikte olmamız. Bazen veda etmeyi bilmek gerekli. Böyle eskileri bırakmak adına bırakacaksın elindekileri ve yenileri alıp gideceksin...
Oof çok duygusal oldu. Ben böyle bağlanırım eşyalara işte. Ne olurdu annem bana eşyaları sonuna dek kullanmayı öğretmeseydi.
Onca duygu içerisinde internete girip bi fikir edineyim derken Atasunoptik modelleri resmen başımı döndürdü. Aslında benim hatam! Belirli bir modeli aklıma koymuş olsaydım sanırım seçim yapmak kesinlikle daha kolay olurdu. Klasik bir şey alıp gidesim yok aslında, modern olsun isterim ama klasikler de yıllardır revaçta hala modası geçmedi o zaman neden son trendlerin cıvıltısına kanayım diyorum. Bildiğiniz çelişkiliyim. 
Bu durumda hemen atlayıp Lili için bir şeyler baktım. Tabi ki annesinin kızı da gözlük takar canım, modayı hangi kız sevmez. Çocuk gözlükleri de daha az kafamı karıştırdı diyemem. Ne de çok model varmış. Minik kızlar da bizim gibi tereddütte bu sitede anladım ben. 
Öte yandan her bütçeye uygun gözlüğü bulmak da mümkün. Benim şahsi kriterim polaroid olmasını isterim ama burada her cins gözlük var zaten. Onca marka arasında nasıl olmaz ki. 
Bir de demeden geçmiş olmamak adına ekleyeyim. Elbette erkekler için de modeller çok. Ben sadece kızım ve kendim için olanların sayfasında gezindim.
Sınırsız modellere geri döneceğim şimdi. Hala aynalı cam mı olsun, modeli trend mi olsun, klasik mi olsun diye düşünüyorum ama beni bilirsiniz her zaman uzun vadeli yatırımların peşindeyim. Sanırım klasik olacak. 
Hadi bilin bakalım!

1 yorum :

benimhayatimblogum dedi ki...

ayy gözlükleri takalımm:D