19 May 2016

Tropikal esinti


"Başlıktan anlayacağınız gibi Bahamalardayım" demeyi çok isterdim ancak hala Tekirdağ'dayım. Yani anlayacağınız; Hayaller Karayipler - Barbados, gerçekler Tekirdağ - Barbaros! 



Düşündüm ki, evde sıkıcı eşofmanlar niye giyiyorum ki ben? Annem eskiden "Evde eskileri giy de el alem içinde giyecek adamlığın kalsın derdi" de şu anda evden çalışan biri olarak bu kanunu da bozmaya karar verdim. Elbette istediğim zaman paspal gezme hakkımı saklı tutuyorum ancak zorunda mıyım kardeşim? Hele pazarda bulduğum şu süper esnek, ne malzeme olduğunu bilmediğim kumaşı görünce içimdeki tasarımcının ampulü gene patladı. Bir anda bu taytı ve üstünü vizyonladım. Eve gelince kumaş yetmedi ama ne zamandır dolapta duran kalın nar çiçeği penye de renk olarak süper tuttu mu tuttu. Kolları ortadan kesip bir şerit desenli kumaştan diktim, artan tropikal desenliden de bir gıdım kapşon bile kesebildim, yetmediği yerde yine kırmızıdan koydum. Malum bu kış Suzy kapşon dikmeyi öğrendi ya, azıcık suyunu çıkarmasa olmazdı.
Şimdi diyorum ki şöyle ünlü bir markanın eşofman tasarımcısı olsam sıkıcı giyinen bir tek kadın sporcu bırakmazdım herhalde. Tabi Adidas benden önce davranmış ve o da çiçek desenli eşofmanlar sürmüş piyasaya. Burdan haber vereyim, tropikal desenlisini bulamazsınız, hiç aramayın.




4 yorum :

yasem dedi ki...

Bayıldım ellerine sağlık

BlogluYORUM Gökçe Bağtır dedi ki...

Çok çoook güzel olmuş, ellerine emeğine sağlık :)

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Spor yaparkende insanın içi cıvıl cıvıl olur bu desenle :)

Suzy dedi ki...

Yasemin Uzunoğlu: Teşekkür ederim;)

gökçe bahadır: Çook teşekkür ederim.

NeRi Marifet: Evet kesinlikle bir daha bulsam gene alırım bu tür bir kumaş. Süper neşeli bir spor ruhu;)