24 Haz 2016

Enerji Oyunları - DNA Aktivasyonu


Beyinde yer alan, minik bir kozalağı andıran, pineal bezin ana hücre DNA'sının aktive olması ile doğmadan önce bildiklerinizin bir kısmını hatırlayıp hayatınıza engel olan o en derin kodlara ulaşabiliyoruz. DNA'daki yazılımda genetik kayıtların yanısıra kişinin aile geçmişi ya da geçmiş hayatları, hatta yaşam formunda olmayan geçmiş yaşamları, belki de benim gibi, Dünya'ya ait olmayan formlarının bile kayıtları vardır. Durun durun şunu teker teker söyleyeyim.
Yani diyorum ki içinizde sürüp giden yalnızlık hissi belki de insan olmadan önce bir yıldız ya da denizin dibince bir kum tanesi olduğunuzdandı, kim bilir. Aslında mümkün değil gibi görünse de ben terapilerimde bizzat bunları danışanlarımda görüyorum. İnsanları tanıdıkça onları daha çok seviyor ve daha da çok anlıyorum. Dahası artık deniz kenarındaki bir kum tanesi ya da bir yıldız benim için daha da özel oldular. Ne de olsa bir gün karşıma arkadaşım olarak çıkabilirler. Yine de böyle örnekler terapilerimde henüz çok fazla değil ancak bunlara raslamış olmak benim için mucize çünkü okuduğum kitaplarda (özellikle Dolores Cannon'un kitaplarında) bunlar anlatılıyordu. Dolores bir psikologdu ve ben hep yanına terapiye gelenlerin kafayı çizmiş olduklarını ve bu kitapların deli saçması olduğunu düşünüyordum. Ta ki bir gün ben geçmiş hayatlarımdan bazılarını görüp hatta insan olmadan önceki formumla bir rüyamda yüzleşene kadar.
Benim durumum terapi yaptığım kişilerden biraz farklıydı. Ben bu hatırlamaları bir terapistim olmadığından delta frekansında yapıyordum. Yatmadan önce sorularımı sorup rüyamda cevapları hatırlamaya bilincimi programlıyordum hala da yapıyorum. Bu öğrenilebilen bişey. Kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Terapi yaptığım kişilerse theta frekansında bunları hatırlıyorlar. Yani uyumadan. Durum daha da ilginç hale geliyor bence. Yani insan artık kendi bilincini ya da başkasının bilincini uyumadan programlayabiliyor. Bu yaşadığım şey bana olağanüstü geliyor. Müthiş bir his bunun olabilirliğini bilmek.
Her şeyin ama her şeyin bir bilincinin olduğunu söylediğim bir videom vardı, ismi BİLİNÇ. İzlemenizi tavsiye ederim. Belki sorularınız biraz olsun cevap bulur.
Bütün bu sorular DNA aktivasyonundan sonra cevap buluveriyor ancak tek bir şeyi bilmek lazım o da sormayı bırakmamak. Bir videom daha vardı İSTEMEK (burda: http://www.lilibebek.com/2016/05/enerji-oyunlar-istemek.html) , size sürekli isteyin demiştim. Şimdi de diyorum ki sürekli soru sorun çünkü sormak, istemenin kardeşidir. Sormak, cevap istemektir! Ancak cevap geldiğinde hazır olmalısınız ve onu es geçmemelisiniz. Çünkü enerjilerin verdiği cevaplar çok nazik ve zariftir tabi siz de nazik ve kibar sorular sorduysanız.
Sorularınızı sorarken içinizde negatif hisler olmamasına dikkat edin. Negatif hislerle sorularınızın cevapları sizi üzecek derecede negatif gelebilir. Zoru sormanın da mı frekansı var diyorsanız, evet, onun da doğru frekansı var. Çünkü doğru frekansta soru sormazsanız cevaplar acıtıcı olabilir. Bu enerjiler çok güçlü olduğundan cevapları da çok hoyrat olabiliyor. Eğer soru sormaktan korkuyorsanız şunu deneyin; "Bütünün hayrınaysa.... ...neden oluyor bilmeme lütfen izin verilsin!" ya da "Eğer canımı acıtmadan, hiç kimseyi üzmeden ve kırmadan bana ........ sorumun cevabının verirseniz çok mutlu olurum!" gibi... Çocuksu saflık ve mütevazlikle sorularınızı sorun. Niyetiniz mutlaka saf olmalı sakın unutmayın.

12 yorum :

Unknown dedi ki...

Bizlere hic karsilik beklemeden yaptiginiz yayinlarniz hakkinda size tesekkur ederim . bunu sizden istemistim bu konuyla alakali bir video yapmanizi sizde yaptiniz elinize saglik birlkere daha yanliz siz bu video yaptiginiz bende bir kapi daha acildi nasil insanlar bir birilerine baglidiye sunu anladim siz evrene hangi konuyu yapayim diye soruyorsunuz herhalde ve bir cevap geliyor takipcilerinizden hem kisi aydinlaniyor hem sizin isteginiz hemde takip cileriniz bilgileniyor genis bir enerji super bence bir kere daha tesekkurler

Unknown dedi ki...

jasj

Suzy dedi ki...

erkan Baysal: aslında bu hafta bu konuya karar vermiştim ve birazcık evrene sormadan karar verdim diye endişeliydim, yani ya yanlış yapıyorsam diye. Bu defa şunu diledim: doğru yolda olduğumu göster diye diledim ve sizin yazınızı okudum. Doğru yaptığımdan emin oldum.

gooogoook dedi ki...

Yeni harika bir video vardı youtube kanalında ve tabiki detayları buradan da okumak olukça keyifli. Çok güzel ve çok aydınlatıcı, bazen cevaplar ve bazen de gidilebilecek istikametler tıpkı yukarıda yorumda da yazdığı gibi enteresan şekilde bizlerle kesişiyor. Bu oyunları keşfedebilmek, görebilmek ve algılamak çoook keyifli. Çok teşekkürler, Suzy ciğim. Sevgiler.

Sema Öz dedi ki...

Video acilmiyor :(

Moverve dedi ki...

Thanks for your share .

Unknown dedi ki...

Suzy lilibebek kimdir? Merak ediyorum acikcasi bunu google da bulamadim yardimci olursaniz sevinirim😂

Suzy dedi ki...

leyla ada: Bloğumda, hakkımızda isimli üstbar linkini tıklayabilirsiniz beni merak ediyorsanız. Siz sorunca güncelledim: http://lilibebek.blogspot.com/2008/11/mslman-myz.html

Unknown dedi ki...

Sizmi bizi buluyorsunuz yoksa bizmi sizi bir sekilde bulustugumuz icin cok mutluyum

Unknown dedi ki...

Bir sekilde birbirimize kavustugumuz icin cok mutluyum

Suzy dedi ki...

Bircan Elmas: Enerjiler birbirini seçer ve buluşmuş oluruz ben de sadece buluştuğumuza şükretsek yeter derim;) Sevgiler...

Lante Gu dedi ki...

Makale için teşekkürler, beni çok etkiledi, sana rastladığım için teşekkür ederim. Teşekkürler ...
brudmode