14 Tem 2016

Sandalye Yenileme - DIY



Kaç yazdır uğramadığımız yazlığa bu yıl gidip ufak rötuşlar yapalım dedik. Yoksa siz yazlığa dinlenmek için mi gidiyorsunuz? Şaka şaka tabi ki dinlendik ama birazcık yorulduysak da deydi doğrusu.



İnstagram hesabımda (@Lilibebek) görmüşsünüzdür bayramın ilk günü ne haldeydik. Ailece bir zımparalar bir boyalar ki sormayın. 


Sandalyelerin tümünü parçalamadık açıkçası sadece arkalıkları çıkardı eşim ve elle zımparaladık. Zımpara makinamızın devri yüksek geldi ve işimizi göremedi malesef ancak Lili'nin bile yardımı ile bir bir sandalyeleri zımparaladık. Sonra da aldığımız mavi boyaya beyaz kata kata bu maviyi bulduk. Boyayı iki kat attık. En son olarak da aldığım duck keten kumaş ve zımba makinası ile sandalyelerin oturma kısmını kapladık. Böylece eski görüntü gitti. 
Yemek masasının üst kısmı lake olduğundan zımpara olmadı ama ayakları boyadık ve üstüne dantel bir örtü ile olayı kamufle ettik adeta. İşte resim aşağıda...


6 yorum :

Unknown dedi ki...

Elinize sağlık harika olmuş,benimde eski sandalye masa takımı var,yeni alacaktım çok pahalı ve hoşuma gitmedi,,,sizin yaptığınızı denemeliyim :)

Suzy dedi ki...

seval yılmaz: ay ben bayılıyorum böyle boyamaya:) Hele süslü olsa bu sandalyeler onları kesin sarı yapardım:) Hemen dene derim;)

Aktuelmoda dedi ki...

Harika olmuşlar,böyle mükemmel sonuçlanan boyama işlerini görünce elimize yüzümüze bulaştırdığımız sandalye boyama maceramız aklıma geliyor..Hepinizin ellerine sağlık :)

Suzy dedi ki...

Aktuelmoda: Her an her şey olabilir gerçekten böyle işlerde bu nedenle ben de çok kararlı girişiyorum ki kötü olasılığa yer bırakmamak için;)

ANTİGONE dedi ki...

Çok tatlı olmuşlar, ellerinize sağlık!

Suzy dedi ki...

ANTİGONE: teşekkür ederim;)