29 Oca 2009

Mimlendim ben de...


Arkadaşım hobisaati mimlemiş beni;

Konuyu kısaca anlatayım; EN YAKININIZDAKİ KİTABI ALIN 161. SAYFASINI AÇIN VE 5 CÜMLESİNİ BLOGUNUZDA YAYINLAYIN

Kitap: 10 ADIMDA PSİŞİK GÜCÜNÜZ, yazarı CASSANDRA EASON.
Valla yazın tatilde okumak için almıştım 3 kitap yoldan, 2si çok sürükledi ve bitirmiştim o zamanlar ama bu kitaptan istediğimi alınca bırakmıştım (küçük bir sihir). En yakınımda bu kitap vardı, mim de bunun üzerine diye hemen 161. sayfayı açıyorum ve size minik bir sihir sunuyorum.
Buyurun işte o mimli 5 cümle;
Benlik kristali; Benlik kristaliniz onu tuttuğunuzda denge anlayışınızı, kendinize olan güveninizi ve enerjinizi yeniler. Bu kaya içinde parçalar halinde bulunabilir veya sürekli başkalarına veren biri olmaya eğimliyseniz altın pırıltılı - bir citrine parçası veya yalnızlığı ve ahengi tercih ediyorsanız, gül rengi bir kuvars olabilir.
Son olarak, kristalin meydana gelişinde payı olan ve onun içinde bulunan Toprak, Hava, Su ve Ateş elementlerinin enerjisini almak için yanınızda taşıyacağınız küçük bir tılsım kristaline ihtiyacınız var.
Buhranlı bir durumda veya bir güçlükle karşılaştığınızda, değerinizin, gücünüzün ve bütünlüğünüzün bir hatırlatıcısı olarak da bu kristalle konuşabilir ve onu elinizde tutabilirsiniz.
Bunlar yalnızca önerilen taşlardır ve her fonksiyon için size uygun gelen taşları seçmelisiniz.

Mim bitti şimdi gelelim mimlenenlere;
1- Eylülbahçesi
2- Örgüeli
3- Durubutik
4- Engindenis
5- Milena


2 yorum :

Huzur Moda dedi ki...

bende mimlemiştim 4x4 mimiyle seni

Suzy dedi ki...

ayyy, bilmiyordum Dilekçim hemen geliyorum bakmaya.