19 Oca 2009

Tülin Bijuteri

Tekirdağımızda, öyle her istediğimizi bulamayabiliyoruz ya da bulmak için biraz daha fazla yürümek zorunda kalabiliyoruz, bu yüzdendir ki bundan sonra (sanırım sadece Tekirdağ'lıları ilgilendirecek) minik haberlerim olacak. NE NEREDEN diye bir köşe açıyorum ve bu köşemde Tekirdağ'da neyi, niçin ve nereden bulabileceğimizi anlatmaya çalışacağım.

İlk fotoğrafta görüldüğü gibi, ilk NE NEREDEN öğesi;Tülin Bijuteri. Tülin Bijuteri'de takı ve takı yapımı üzerine gerekebilecek birçok ürün bulunabiliyor, neredeyse herşey ve en çeşitli haliyle.



Benim bloğumdaki TAKILAR kısmını gezdiyseniz orada Tülin Bijuteri'den alınan ürünlerle neler yaratılabilir , örnekleriyle göreceksiniz.

Tüm bu resimlerdeki canlı renkleri canlı canlı görmek isterseniz adres aşağıda, bir uğrar bakarsınız, gerçi Tekirdağ'lı olup da burayı bilmeyen var mı bilmem ama eğer il dışındansanız, ya da Tekirdağ'dasınız ve boncuk veya takı gerekti, nereden alacağınızı bilmiyorsunuz; şık çeşitleriyle güvenerek söylüyorum ki aradığınızı bulacaksınız.
Son olarak yazıyı ve fotoğrafları yayınlamama izin veren Tülin Bijuteri sahiplerine çok teşekkür ederim.

Söz verdiğim gibi Adres;
Hükümet Cad.
ATLAS PASAJI (Tekirdağ'lı herkes bilir)
Kat:2 No: 108 TEKİRDAĞ

(Tel:0282 262 14 60)

Hiç yorum yok :