21 Mar 2009

Mutluluk ve Lili


Örgüdelisi beni mimlemiş.
Mutluluklarımı sayamıyorum, pek fazla yok. Yukardaki resimde Lilibebeği görüyorsunuz (6 aylıkken çekildi bu fotoğrafı). İşte benim için mutluluk O.
Ben de mimleyeyim
Örgüeli
DilekYiğit

25 yorum :

elisisaati dedi ki...

kırk bin kere Maşallah bu bebeğe bakıpta mutlu olmamak eldemi canım yaa çok tatlı Allah bağışlasın mutluluğunuz hiç bitmesin

Sibella dedi ki...

Çok tatlı bir bebek maşaallah, Allah nazarlardan korusun :)

Unknown dedi ki...

maaşallah harika bişey ...mutlulugun resmi var olmanın anlamı ..güle güle büyüt..

GeCe dedi ki...

oy maşallah ne tontiş birşeymiş

Ayca Karaoglan dedi ki...

ahh kurban olurummm, allah nazarlardan saklasın suzy'cim... mutluluğunuz daim olsun, allah size bağışlasın bon bon şekerini :)

Lúcia dedi ki...

Oh my God! What a charming child!
It's good to come here and the first photo I see is that lovely kid. Good way to start the visit.
I loved the dress with a red belt, it's so beautiful! Also like the red coat. Congratulations, Your work is unique. Have a wonderful week, Suzy.
Bye,
Lúcia
www.luciamrusso.com
www.fazemosdeconta.com

ella dedi ki...

onun o kocaman gözlerini yerim ben, maşallah nazar değmesin küçük prensese :))

Adsız dedi ki...

ohhhhhhhhhhhhh que bellesa la nenita esta relinda te sigo nena me encanto visitar tu blog besos para la nena y abrazos para ti que tengas un lindo dia

Suzy dedi ki...

Yazılarınızda kızımı görünce mutlu olduğunuzu hissettim. Bak, bir mutluluk daha buldum burda işte. O da mutlu etmekten ne kadar mutlu olduğumu. Hepinize, iyi dilekleriniz için, duğalarınız ve beğenilerinizi yazdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Fotoğraf gerçekten komik çünkü bu fotoğrafı çekeceğimizi anladığı anda 6 aylık aklı ile bana şirinlik yaptı ve bu pozu verdi fındığım. Komik ve mutluluk verici bir fotoğraf, mime de yakıştı. Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

Lucia; Thank you, I'm happy that I make you happy with the photo of my baby.
Have a wonderful week, you too. Thank you for visiting and come again..

mabely; I'm sorry my frend but I don't know your language. If you can,please translate me your comment in english. Thank you for visiting my blog, and I have to add that I like to follow your blog too.

Adsız dedi ki...

maşallah çok tatlı:)şeker :) evet bencede tek mutluluk bebeklerimiz:)

SMİLENA dedi ki...

bencede mutluluk o.canım seni tanıdığıma sevindim.çok güzel şeyler yazmışsın blogumda.bende seni ziyarete geldim.yaptıkların çok hoş.ayrıca meleğin de çok tatlı.
sevg,lerle

Daria dedi ki...

Прекрасно е!Поздрави!

Suzy dedi ki...

gamzeli anne; her anne benim gibi düşünüyor eminim. En güzel güzellik ve mutluluk onlar ve onların bize kattığı değerler.

Smilena; bir kez daha seni tanıdığıma çok sevindim Smilena, yaptıklarımı beğendiğine sevindim. Eskiyi anmak güzeldi her ne kadar karanlık da olsa bizi büyüttü ve bu güne bizi geçmiş getirdi. Şükredelim ve geleceğe bakalım arkadaşım. Meleklerimiz için var olalım ve geldiğimiz toprakların bize kattıklarını onlara kazandıralım (sadece güzellikleri tabi).

daria; blagodarya ti mnogo, bebenceto e moe sukrovishte moya dushterichka, moeto shtastie.

SMİLENA dedi ki...

harika şeyler yapıyorsun bu ne yetenek bayıldım.bol satışlar ve bana yazdığın güzel yorum için teşekkürler. bende gökkuşağı hastasıyım .bugün oğlum kadar çok sevindim.
kocaman öptüm

SMİLENA dedi ki...

a i ti znaeş bılgarski.çakay çakay i az da ti napişa neşto.mnogo slatka dışteriçka imaş.kato kukliçka e.

Suzy dedi ki...

Smilena; Yaptıklarımı beğendiğine sevindim. Yetenek olunca bir yerlerden çıkası geliyor, evde otururken de bu mecburen elişleri oluyor.
A do kolkoto bılgarsiya, razbira se che znam skupa, uchih v Sofiyskiyat Universitet, na angliyski i bılgarski. Taka che ne se pretesnyavai da mi pişeş na bg (bg e sıkrateno bulgarski). Ako iskaş da sluşaş po nyakoga bılgarska muzika i da sluşaş novini ot bg za da ne zabravyaş zika predlaga ti da sluşaş bgradio koeto e online v http://www.bgradio.net/ Radvam se çe si pogovorihme na bivş naş ezik. Mnogo celuvki na teb i na Efe. Do vijdane.

SMİLENA dedi ki...

zaradvah se s nakoy moga da si govorya na bgki.dano edin den da se zaboznaem.celuvam teb i sladkata ti dışteriçka...

Suzy dedi ki...

Nadyavam se i az; da imame tazi vızmojnost za da se zapoznaem niakoi den. Mnogo pozdravi na malkia i mnogo celuvki ot kakata suzy:)

bacım dedi ki...

bebişin çok güzel allah bağışlasın canım banada beklerim.---------Ya yildizlarin Her biri bir mühendistir veya onlari yapan bir mühendis vardir!..VOLTER

Suzy dedi ki...

bacım; teşekkür ederim, mühendis işine gelince belki mühendislikten ileri birşeydir. En azından bana öyle geliyor.

filiz dedi ki...

ne güzel bir bebek bu böyle:) maşşallah

Suzy dedi ki...

Filiz: Teşekkürler. Artık koca bir kız oldu ama çok tatlı bir tosuncuktu. Güzel günlermiş onlar...

Unknown dedi ki...

O dili yerim yerim :))

Suzy dedi ki...

Müge: allah o dil var ya pabuç kadar şimdi:D Kafam da kazan oldu valla...

Adsız dedi ki...

Merhabalar;

Hamileliğimin ilk gününden beri beğenerek takip ettiğim blogunuzun takipçilerine ve size bir önerim var. Şu 25 haftalık hamileyiim ve doğum yapacağım hastane Kadıköy Şifa. Muayene sırasında öğrendiğim, Kadıköy Şifa'nın InstaBebek diye bir yarışması var, www.instabebek.com adresi üzerinden devam ediyor. Şu an 2. etabı var, mutlaka katılın. Blogunuzda paylaştığınız fotoğraflar bir harika çünkü.