29 Ara 2009

Taçlar

Böyle güzellikleri hep internette gördüm. Gözüm alıştı da bana yakışacağı aklıma bile gelmezdi. Her şey annemin bir fularlı tacı fularını çok beğenip, söküp almasıyla başladı diyelim. O fularını aldı, atılmaya kıyılamayan tacı da bana kalmıştı. Sonra, şu dizi yok mu "Hanımın Çiftliği". Çok severek izliyorum ama bütün zevkimi alt üst etti. Oradaki cici minik şapkalara bayılıyorum. Bu aralar da moda tabi, şarkıcılar takınıp duruyor minik şapkaları saçlarına. Çok beğeniyorum ama takabileceğimi düşünmüyorum, şöyle şapkadan az küçük, çiçekten az büyük ve kalıplı bişey yapsam dedim kendi kendime. Öyle de oldu, bu olayların hepsini birleştirince şu siyah renkli taç çıktı ortaya. Annemin atılmayan artık tacı, internetteki kokoş taçlar ve Güllü pardon Serap Hanım'ın şapkaları beni bu taçları yapmaya itti (ismini değiştirdi ya o:).
Bir gün bu siyahını takıp Tekirdağ'da gezmeye çıktım tepkiler şöyle oldu: liseli kızlar bana tuhaf tuhaf bakıp kikirdeştiler, erkekler beğenerek uzuuun uzun bu ne garip süslü bir anne diye düşündüler muhtemelen, hanımlar tacı beğenip bu nasıl bişey - bu kız düğüne mi gidecek, nereye, ne takmış bu tacı? der gibi baktılar. Ben de içimden Güllünün dediğini söyledim. "Amaaaan, arkamdan ne derlerse desinler, yüzüme karşı hanfendi deycekler yaaaa:)" Tekirdağ gezmem Prensen Bijuteri'de bulduğum %50 indirimli aldığım birsürü sade ve süslenmek isteyen taçlarla bitti. (Siteleri güncellenecekmiş bu arada ama indirim haberimi tıklayarak doğrulayabilirsiniz elbette.) Bense devam ettim taç süslemeye ve bu leoparlı çiçekli tacı da yaptım. Hatta ve hatta şapkalısı bile var ama o yarın ya da öbür gün:) takipte olun anacııım:)

18 yorum :

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok güzeller cnm benim favorim grili oldu:)) ama 2side harika

YETENEK-SİZİN dedi ki...

çok güzeller cnm benim favorim grili oldu:)) ama 2side harika

mügerdem dedi ki...

Leoparlıyı bile beğendim hesap et Suzy'cim :D

sibel dedi ki...

çok şok olmuş canım.

leyya dedi ki...

"Amaaaan, arkamdan ne derlerse desinler, yüzüme karşı hanfendi deycekler yaaaa:)"
koptugum andır:)))))

süpper olmuş.amaaaaan daq getsin:))

Suzy dedi ki...

Yetenek Sizin: Teşekkürler. Benim favorim hala siyahlısı.

Mügerdem: aaa, o kadar mı güzel ya... ben çok seviyorum ama ben yaptığım için seviyorum gibime geldi. Sizin gözünüzden de güzel görünüyorsa tamam o zaman çok sevindim.

Sibel:teşekkür ederim.

Leyya: haha, süper yaaa, bazen aklıma böyle espriler geliyor yolda yürürken kopup dağıtasım geliyor oracıkta:) Sen yazınca tekrar gülmek geldi içimden. Espri başkasının aslında da yeri gelince değerlendirmek lazım di mi ama:)Yaşasın Güllü:)

Fazemos de Conta dedi ki...

Hi sweety,
I wish you a fantastic new year!
love and peace!
Bye,
Lúcia

takıcadısı dedi ki...

hoş geldiniz bloğuma çok seviniyorum yeni insanlar beni ziyaret etti diye daha çok yeniyimya ondan heralde sizinde yaptıklarınız çok güzel ayrıca sevgiler

Suzy dedi ki...

Lucia: Hi dear. Thank you for this sweet message and wishes. I wish you a happy new year too with full of love and healthenss.

Takıcadısı: Yaptıklarınız çok güzel ama... Ben belki yorum bırakıp beğenilerimi iletecek vakit bulamamış olabilirim ama sizi bulduğuma ben de çok sevindim. Bundan sonra da güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

embir dedi ki...

suzycim süper olmuşlar, bende senin gibi takamam sanıyordum ama yok gayetde güzel ve normal gelmeye başladı. Güzel günlerde kullan canım. Şimdiden mutlu sağlıklı, huzurlu liliciğinle neşeli ve bol dikişli, üretken bir yıl yaşamanı diliyorum. Öptüm.

Sevtap dedi ki...

Canım çok güzeller siyahlısı süper bende kendime yakıştıramıyorum ama çok beğeniyorum ya eminim çok yakışmıştır.heheh ne güzel Amaaaan, arkamdan ne derlerse desinler, yüzüme karşı hanfendi deycekler yaaaa:)"çok hoşuma gitti ne kadar güzel bir laf olmuş.Önemli olan sen beğeniyorsan sorun yok.Güle güle kullan canım.

Suzy dedi ki...

Embir: Sana da iyi yıllar canım. Güzel dileklerin sana artarak geri dönsün ve hayatını zenginleştirsinler dilerim. Kocaman öptük Lilicikle:) İyi yıllaaaaaarr....

Karabıdıkım: Teşekkür ederim caniko:) Takıp takıştırıcaz artık 2010da belli oldu o:)

SirEvo dedi ki...

1. taç çok hoşmuş. :)

Suzy dedi ki...

SirEvo: Sağ ol:) bjkli olduğundan mı siyahı seçtin ne?

SirEvo dedi ki...

Ona dikkat etmedim ama galiba renkler çekiyor dediğin gibi. =)

Suzy dedi ki...

SirEvo: Hemen de anlarım:)

Sinem Özer dedi ki...

ahh bayıldım bunlara.. ellerinize sağlık suzy hanım, aranıza yeni katıldım :)

Suzy dedi ki...

Miss: Beğenmenize sevindim. Aramıza hoşgeldiniz...