31 Ağu 2010

Sarılar

Etek kalıp: Burda dergisi 2009/05
Model:116
Beden:34
Kumaş: pamuklu - likralı saten.
Sarı etek ve ceketi aynı anda dikememe rağmen aynı anda giyilemeyecek kadar boğucu buluyorum bu ton sarıyı. Kırmızıya sonsuza dek evet diyebilirim ama bu sarı tonuna karşı aynı şeyi hissetmiyorum. Bu iki parça da kardeşime hediye edildi ama etekten Suzy de ister bir tane!

Ceket kalıp: Burda dergisi 2009/10
Model: 128
beden: 36
Kumaş: pamuklu - likralı saten.
Bu ceket modelini İpekyol'da görmüştüm ve çok şirin bulmuştum. Yukarıdaki kalıba düz şeritleri fırfır olarak ekledim. Sarı renklisi kardeşime, beyaz renklisi de bana yapıldı (küsen darılan yok:).
Çok önce de Laçin bu modeli çalışmıştı. Harika bir renkle hem de!

26 yorum :

Elif UYSAL dedi ki...

Tatilden döndüm,sarıları görünce gözüm gönlüm açıldı,ellerine sağlık,süper olmuş yine kuzum:)

ANTİGONE dedi ki...

süper olmuşlar tatlım. bence sarıya karşı önyargını yıkmalısın, çok yakışmış çünkü!!

Sezsel by Sezgi dedi ki...

Suzy canım benım harıka
bende bu ceketi ipekyol da görmüştüm..
Ya suzy be canım senden bır rıcam var :D
bı kaç gunluk egitime gelsem sana banada dıksek bu ceketten :DDDD

Sezsel by Sezgi dedi ki...

buarada unuttum sanıırm
harıka olmuş çok ama çok beğendimmmm

Unknown dedi ki...

Abla kardeş güzel günlerde giyin canım. Kızan darılanı bilmem ama o eteği o ceketi kıskanan var valla :))

Suzy dedi ki...

pride: hojgeldin ba:D Bomba kuşum tatilini de yapmış. Hım? TATİL mi dedin? o ne demekti yaaa, google amca bilir mi acaba dur yazayım bakalım:D

Antigone: ciddi mi söylüyosun? Bu sarı bile mi? Hay allahım yaaa. Kesin beni daha çok değiştireceksiniz siz:D Kır zincirleri diyossun yaniii:D

Sezgi: Gel tabi ne zaman müsaitsen. Yalnız makinam tamirde bu aralar. Elime geçince yine yazışalım ok?

Müge: Allaaaaaaah, biliyodum zaten:D

ikimiz dedi ki...

cekete bayıldımmm siyahı yada saks yafa parlament süper olur :D

Elif UYSAL dedi ki...

Tatil: Çoluğa çocuğa karışmadan ve hatta evlenmeden önce yapılan ,bu etkenler sonrası ne olduğu unutulan dinlence olarak görülse de kopmaca olarak da tanımlanabilinecek,uzak diyarlara,mümkünse kumu,suyu olan bir yere kaçış:))))

Unknown dedi ki...

Canımıniçi bu kumaşın cinsi ne?

smell.beatiful dedi ki...

suzy ben sana diyorum gel dükkan ac diye ya:D

turkelisi dedi ki...

merhaba suzy hanım. Görüşmeyeli çok uzun zaman oldu ama geldim.Bir önceki yazınıza yorum yapayım derken, yeni yazı eklemşsiniz. Elinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş.
Döneyim bir önceki yazınıza. Ele aldığınız konu bugüne kadar ve bugünden sonra da nice kitapların bahsetmekten vazgeçmeyeceği çok önemli bir konu. Yazınızı okudum ve bukadar önemli ve uzun bir konuyu bu kadar gerçekci, güzel ve kısa ele almanız gerçekten beni memnun etti. Öyle ki cümlelerinizde kendimden de pek çok şey buldum. Hele ki, hayatı bu kadar pratik tarif etmek, pek az hatunun harcıdır. Kendinize iyi bakın. Sevgilerimle .

Bilge Kamile dedi ki...

Suzy hanım, türkelişi benim elemeğim ve elişiyle alakalı sayfam. Tanımayacağınız ihtimalinden dolayı açıklamak istedim. Selamlar.
Bilge Kamile

Fatma Sultan dedi ki...

Merhaba canım, sarının bu tonu çoooooook yakışmış sana.. Ben alt üst giyildiğinde boğucu olduğunu değil sadece dikkat çekeceğini düşünüyorum.. Görenler içlerinden olsa olsa "kim bu sarışın fıstık" diye geçirirler ;)) Laçinin diktiğini de görmüştüm,sarı da ayrı bi güzel olmuş.. Güle güle giysin kardeşin.. Bu arada, kumaş olarak ne kullandın?.. Sevgiler..

Suzy dedi ki...

ikimiz: bence her renk çok tatlı duruyor. İpekyolda gördüğüm Camel ve kahveydi mesela... Fırfırlar bir kere şirin yapıyor görüntüyü di mi ama...

Pride: heeee heeeee, hatırlıyoruuum, doğru doğruuu, ben de Lili doğmadan önce yapmıştım ondan da heee su vardı di mi ordaaa! Hatta ben müzikli ortamlar hatırlıyorum. Yaw resmen hafıza kaybına mı uğramışım ne! Ama sen de çok güzel anlatmışsın be kardeşim. Eee çok gezen çok bilir derler ya o misal.

Müge: Gene yarım yapmışım bu işi de di mi. Gidip yazıyı da düzelticem ama sana da söyleyeyim. Bu ceket pamuklu, likralı satenden yapıldı. Yalnız öyle ince saten düşünme!

Smell.beatiful: aaaaah ah keşke diyorum ben de gene! Bir fırsatım olursa mutlaka değerlendireceğimden emin olabilirsin canım. Çok teşekkür ederim.

Turkelişi (Bilge Kamile): Ah o konu evet! Çok kafa patlatıyorum böyle şeylere ben. Belli ki siz de böyle kitaplar okuyup bunu düşünüyorsunuz ki yazımı konunun ne kadar özeti de olsa kavramışsınız. Kısa anlatınca anlaşılabilir mi diye bazen düşünmüyor değilim ama sonuçta bilgimiz: karşımızdakinin anladığı kadardır derler ya...! Doğru anlaşılma zevkini bana tekrar yaşattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok teşekkürler tekrar geldiğiniz için.

Fatma Sultan: çok teşekkürler Fatmam, kumaşı yazıya da ekliycem ama sana da yazayım; pamuklu-likralı saten. Tok ve biraz da dik duran bir kumaş.

üzüm kuşu dedi ki...

ellerine sağlık seni gördükçe dikiş hevesim geliyor her ne kadar dikiş makinem olmasa da:)

Suzy dedi ki...

cemre: eminim bir gün makinen bile olacak çünkü bu dikiş dürtüsü çok rahatsızlık vericidir. Sevgiler...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık.
bu takımın siyahıda süper olur hayatım.

sarıyı ayrı kullanma fikrine bende katılıyorum tonu nedeniyle.
sende kardeşinde sağlıkla giyin.
sevgiler

Suzy dedi ki...

örgüçantam: teşekkür ederim. Benden de sevgiler...

suhuba dedi ki...

Selam canım,

Harika olmuş yine. Ellerine sağlık valla. Kardeşin adına sevindim. Benimde ablamlar dikiş kursunda bana sürekli birşeyler dikerlerdi. Mutlu olurdum. Herkezden farklı ve özel olurdu. Ama nasıl yapıyorlar baksaynışım keşke:)Bu arada bu eteğe çok benziyen bir eteği hatta aynıda olabilir. trendyolda acayip fiyata gördüm. erkekler kıymetimizi bilmeli diyorum. :)

Suzy dedi ki...

Suhuba: ha şunu bileydin. Bizim kıymetimizi bilmeyecekler de kimin kıymetini bilecekler!

ikimiz dedi ki...

gerçekten öyle çok ttalı olmuş ttalım sen dikiş dikmeyi nerden öğrendin ya bend eistiyorum biliyorsun aslınd aistediğim moda tasarım ama ,dikiş makinası alsam yapa yapa öğrenirmiyim sen nasıl öğrendin :D

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Etekte cekette ayrı güzel olmuş benim gözüm etekte kaldı:P öpüyorum tatlım, diğer yaptıklarınıda tek tek gezdim hepsi birbirinden şahane:)

Sezsel by Sezgi dedi ki...

OK canım olsun makınen, bayramıda atlatalım bır kahvenı ıcerımmm

Suzy dedi ki...

ikimiz: Moda tasarım istiyorsan biraz dikiş bilmen yararına olabilir elbette. Ben dikiş dikmeyi dikiş makinasının kullanma kılavuzundan öğrendim. Okuyarak ve sürekli dikerek yavaş yavaş kendi kendime ne kadar oluyorsa ilerliyorum işte...

örgüeli: Hoş geldin canım. Beğenmene sevindim. Yine gel özletme böyle:D

Sezgi: Beklerim o zaman çünkü makinemi babişko aldı getirdi dün. Görüşürüz...

Yeşim dedi ki...

Ellerine sağlık tatlım süpper olmuş. Kardeşin de sen de güle güle mutlu günlerde giyin :)

Suzy dedi ki...

yeşim: çok teşekkürler canım.