18 Ağu 2010

T-shirte yeni hava

Size sırtımı dönmedim millet, t-shirte yaptığımı gösterme çabasındayım.


Büyük beden bir erkek t-shirtü bir kadın tarafından giyilmek istenirse biraz evrim geçirmek zorundadır. Bu t-shirtün başına da minik bir mutasyon geldi. Bir kaç makas darbesi ve artık penye şeritlerle işte bensi bir kıyafet.
Tayt: pembe ince file kumaş, çorap kadar ince! (ben diktim.)
Şort: Kardeşimin eskiyen kotu (ben kestim.)

Kullandığım malzemeler:
  • 1. penye şeritler
  • 2. makas
  • 3. iğne iplik
  • 4. "L" beden errrkek t-shirtü
Yapılışı:
T_shirtün kollarını pembe çizgili yerlerden kestim ve penye şeritlerle büzdürerek düğümledim. Sırtta da, iç çamaşırı çizgisinden az yukarıda iki çizik keserek aynı penyeyi düğümledim. Bağladığım penyeleri fiyonk gibi dikerek sabitledim.

29 yorum :

Unknown dedi ki...

Bizim adamların dolaplarını boşalttıracaksın sen en sonunda bize :) Çok cici olmuş errrrkek tişörtün :)

cücük dedi ki...

bence çok kötü olmuş zaman kaybı:((((

Suzy dedi ki...

Müge: yok be o giymezse yaparsın:) Ayrıca yapma yapma baksana cücük beğenmemiş:)

cücük: Yapma olsun bitsin.

Suzy dedi ki...

Müge: yarıldım gülmekten:)bir tanesin sen biliyorun di miii yorumunu yayınlarsam bazı mahkeme düşkünleri yine tazminat yollu kazanç kapısına düşebilir (malum ekonomik kriz). Yalnız nasıl da benim kelimelerim senin ellerinden dökülmüş quantum ortağım benim:) hadi sakin ol ve eğlenmene bak:) Ben pozlarla oynadııım, fotoğraflarla oynadııım:) Seni özlediiim:)

Unknown dedi ki...

Bende seni çok özledim minik kuşuuum :)

Suzy dedi ki...

Müge: biz öğretemeyiz bunu onlara diye yine yorumunu yayınlamadım. Yine teşekkür ederim:) Olay ortada dediğin gibi, bu arala da bloglar çalkantılı. Kışkırtıcılar tırnaklarını kemirmekten bitirmiş durumda. Kendilerini yemeye tıraklarından başlamışlar anlaşılan:) Bu yüzden herhangi bir kışkırtma yemini yutacak kadar toy değilim. Sonuçta bir kez deneyimledim bunu ve bir dahaya insan takdik değiştirir değil mi? Yok ki onu bile yaratamıyorlar en nihayetinde onlar sadece bu kadar işte bu kadar.

cücük dedi ki...

illa güzel yorumlar bekliyorsunuz yaptıklarınız beğenilmeyince de kıskançlık diyorsunuz.adam akıllı biri bunu giyip dışarı çıkmaz ki tamam tasarım hayal gücü ama beğenip beğenmemek bize kalmış..bunu önemsiyorsunuz ki blogda bizlerle paylaşıyorsunuz.

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

eline sağlık harika olmuşşşş

Suzy dedi ki...

cücük: ben yorumunu beğenmediğimi mi mi ifade ettim? "yapma olsun bitsin" dedim sadece bak yukarıda! Kıskançlık mı! Onu nerde söylemişim, öyle bişeyi zikretmemişim (yine bak yukarıda!)? Ben tekrardan okudum sen neden böyle diyorsun ve neden kırılıyorsun diye ama senin içinde barınan duyguyu kendin dışa vurmayı seçtiysen o senin tercihin ve evet önemsiyorum ki buradayım ve seni de önemsiyorum ki yorumunu yayınladım. Yorum yazmak için vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim. Keşke herkes senin kadar direkt olsa. Yine beklerim. Sevgilerimle...

Suzy dedi ki...

keddy: teşekkürler keddycim.

cücük dedi ki...

yanlış anlama beni blogunu her gün takip ediyorum çok güzel emek verdiğin şeyler var onları çok beğeniyorum ama bu sefer beğenmedim ve senin de dediğin gibi direkt olarak yazdım bu suç mu bunun nesi kışkırtıcılık

Suzy dedi ki...

cücük: kışkırtıcılık olayı yazdığım gibi blog dünyasında son günlerde farklı bloglarda okuduğum bir şeyi arkadaşıma anlatıyor olamdı. Kişisel algılamana üzüldüm. Aslında ben de direkt bir insanım ve sana bir şeyi söylemek istiyorsam direkt sana söyleyeceğimden garanti duyabilirsin. Bu yüzden direkt sana yazdığım cevaplara odaklan çünkü okuyucularımın arasında hayat arkadaşlarım da var. Her gün görüştüğüm ve bir şeyler paylaştığım. Özelimin derinini bilenler. Onlara bir şeyi yazarken ayrıntıya girmeden yazıyorum çünkü ateşin çıktığı yeri biliyorlar. Sense olayları bilmediğin için oralardan seçip aldığın kelimelere boş yere incinmiş ve üzülmüş olursun. Sanırım yaşın da benden küçük ki minik bir yorumuna çok üzüleceğimi zannettin, bu da bana değer verdiğin anlamında zaten, çünkü incitmekten korktun. Bu t-shirtü kim giyer demişsin ama ben zaten benlik diye yazdım oraya çünkü ben başkalarının hatta eşimin bile beğenmediği bir şeyi giyebiliyorum, çünkü onu hissediyor ve kendimi öyle doğru yansıtacağımı düşünüyorumdur. Yani fikirlerin değerli elbette ama ben yine de kendi istediğim için bunu yapıyor ve bunları giyiyorum. Belli ki sorun yok ortada değil mi! Şimdi ayrıntılı anlatınca birbirimizi daha da yakından tanıdığımıza sevindim. Samimi cevapların için çok teşekkürler. Keyifli kal dilerim.

cücük dedi ki...

tamam anlaştık
kib

nehirineylemleri dedi ki...

e süpper

Suzy dedi ki...

nehirineylemleri: e o süperlik sana ait amaaaa:)

SvGLove dedi ki...

Ben çok beğendim!Ben de erkek tişörtleriyle bazı projeler yapmıştım ama hala erkeksiydi,bu kadınsı olmuş,yapar dışarıda da giyerim ben bunu:)Fikir sahibesi olduğun için teşekkürler!

Suzy dedi ki...

SvGLove: Belki de renkleri pembe diye daha çabuk yakalamış olabilirim o havayı. Yine de fiyonk, çiçek, kelebek gibi aksesuarlar kadınsılık katıveriyor. Harika yorumun için teşekkürler.

Hatice Sahin dedi ki...

Harika harika ,bence yaratıcılığında harika .Ellerine sağlık.

Suzy dedi ki...

Hatice Şahin: çok teşekkür ederim. Beğenmeniz beni çok mutlu ediyor.

Trudy dedi ki...

Cute. Great transformation.

Trudy
www.sewingwithtrudy.blogspot.com

nokuruncocuklari dedi ki...

harilka ollmuş ellerinize sağlık:))

Suzy dedi ki...

nokuruncocukları: sağ ol:))

Ayten dedi ki...

ben de çok beğendim bebek! eniştemin antsuklarına geldi sıra:)

Suzy dedi ki...

Ayten: evet bu senin kendi eiştenin t-shirtü:) muji verdi o siyah olanıyla - değiştireyim diye. Kestim biçtim umarım beğenir:! Gaşti, antsuk potnik ne vaaasa topunu biiden yapçam:)

Nilgün Komar dedi ki...

:) çok güzel olmuş...

Yeşim dedi ki...

Şahane olmuş canım ellerine, fikrine sağlık. Bayıldım güle güle kullan :)

Suzy dedi ki...

celebi74: teşekkürler.

yeşim: çok sağ olasın.

suhuba dedi ki...

Selam,
Ben giyerim bunu. eskiden ay bu ne derdim ama göre göre alıştım vede acayip hoşuma gidiyor. Değişik olması ve tek olması daha keyifli. Yapayımda giyeyim diye sıraya aldım. Ellerine sağlık. YApacağım bir gün :)

Suzy dedi ki...

Suhuba: aynen, tek ve bana özel, bi de kendi elimle yapınca daha daha da zevkli giymesi...Yap da giy ama bize de göster:) Sevgiler.